Iva Šarić se na Instagramu obračunala s njoj poznatom hejtericom i otkrila koliko ju veseli opcija blokiranja koju nudi ta mnogima najdraža društvena mreža.

Galerija


Naša manekenka Iva Šarić ne krije koliko ju veseli opcija blokiranja određenih korisnika Instagrama kao i svih mogućih profila koje bi ta osoba mogla kreirati.

Vezani članci Iva Šarić Iva Šarić oglasila se mjesec dana od poroda i podijelila prvu fotku vezanu za sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem Bruno Petković Novopečeni tata Bruno Petković stigao po partnericu Ivu i sina u rodilište, nije baš bio sjajno raspoložen

"Bravo za Instagram i ovu opciju", napisala je u priči koju je podijelila na toj društvenoj mreži uz primjer kako je to već učinila i poruku "Što ćes sad, 'ljepotice' J?"

Iva je tako otkrila da je i ona među onima koji su se susretali s negativnim komentarima i porukama hejtera na svom profilu na kojem je prati gotovo 50 tisuća ljudi.

Lijepa manekenka nedavno je s nogometašem Brunom Petkovićem dobila sina Adriana, a iz braka s Jerkom Lekom ima dvojicu sinova, a na društvenim mrežama često dijeli trenutke uživanja sa svojim bližnjima.

Namučila se pri izlasku iz auta zbog riskantne haljine, neki se pitaju ima li uopće donje rublje, a uočili su i još jednu sitnicu

Seve priuštila obožavateljima spektakularan prizor, poručili joj da je kao vino, a neki su se domišljato našalili