The Sun se raspisao o djevojkama i suprugama naših nogometaša, a spomenuli su Izabel Kovačić, Silviju Brozović, Adrianu Đurđević, Ivu Šarić i Helenu Matić.

Galerija


Britanski The Sun raspisao se u subotu o djevojkama i suprugama hrvatskih nogometaša, dan uoči utakmice između Hrvatske i Engleske na Euru 2020. "Od plavokose ljepotice koja je upravo završila pravo i Shakirine dvojnice pa sve do predivnog modela s poslovnim vještinama", napisali su.

Vezani članci Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić objavili fotke sa sinova krštenja, ona odala koji mu je poznati nogometaš kum, a on se i sam oglasio: "Ponosni kumašin!" Iva Šarić - 1 Poznate Hrvatice i s malenim bebama izgledaju besprijekorno, koja je njihova tajna?

U članku su spomenuli naše ljepotice, a među njima su se našle Izabel Kovačić, Silviji Brozović, Ivi Šarić, Adriani Đurđević i Heleni Matić.

Za Izabel Kovačić pišu kako je Shakirina dvojnica koja ima vlastitiu tvrtku. Uvjereni su da će upravo ona biti podrška svom suprugu Mateu s tribina na utakmici u nedjelju. Za Silviju Brozović pišu kako je majka dvoje djece koje ima s Interovom zvijezdom Marcelom Brozovićem. U opisu Ive Šarić istaknuli su kako je prije Brune Petkovića bila u vezi s hrvatskom legendom Jerkom Lekom, s kojim ima dvoje djece.

Novinari The Suna ističu kako su Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car prohodali 2018. godine te su se prisjetili kako je iste godine pozirala u toplesu s naslikanom hrvatskom zastavom na leđima. Za Helenu Matić, djevojku golmana Dominika Livakovića, kažu kako je ona klizačica koju su špijunirali 2018. godine na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Engleske boje "wagsica" u članku su branile djevojke Lukea Shawa, Reecea Jamesa i Masona Mounta te zaručnica Harryja Maguirea i supruga Kierana Trippiera.

Neda Ukraden u haljini s prorezom koju ni njezine kolegice ne nose tako često, a bome ni njoj nitko ne bi rekao da ima 70 godina!

Kraljica Elizabeta usred svečanog ručka zamahnula mačem, pogledajte kako su reagirale Camilla i Kate