uoči utakmice

Englezi se raspisali o ljepšim polovicama hrvatskih nogometaša: "Od Shakirine dvojnice do ljepotice koja je završila pravo"

Silvija Brozović (Foto: Instagram) Silvija Brozović (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Silvija Brozović (Foto: Instagram) Galerija

The Sun se raspisao o djevojkama i suprugama naših nogometaša, a spomenuli su Izabel Kovačić, Silviju Brozović, Adrianu Đurđević, Ivu Šarić i Helenu Matić.

Britanski The Sun raspisao se u subotu o djevojkama i suprugama hrvatskih nogometaša, dan uoči utakmice između Hrvatske i Engleske na Euru 2020. "Od plavokose ljepotice koja je upravo završila pravo i Shakirine dvojnice pa sve do predivnog modela s poslovnim vještinama", napisali su.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Bruno Petković Život žena nogometaša Ljepotice i majke koje domaći nogometaši drže kao kap vode na dlanu: Očaravaju ljepotom, ali znaju i zasukati rukave!

U članku su spomenuli naše ljepotice, a među njima su se našle Izabel Kovačić, Silviji Brozović, Ivi Šarić, Adriani Đurđević i Heleni Matić.

Za Izabel Kovačić pišu kako je Shakirina dvojnica koja ima vlastitiu tvrtku. Uvjereni su da će upravo ona biti podrška svom suprugu Mateu s tribina na utakmici u nedjelju. Za Silviju Brozović pišu kako je majka dvoje djece koje ima s Interovom zvijezdom Marcelom Brozovićem. U opisu Ive Šarić istaknuli su kako je prije Brune Petkovića bila u vezi s hrvatskom legendom Jerkom Lekom, s kojim ima dvoje djece.

Novinari The Suna ističu kako su Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car prohodali 2018. godine te su se prisjetili kako je iste godine pozirala u toplesu s naslikanom hrvatskom zastavom na leđima. Za Helenu Matić, djevojku golmana Dominika Livakovića, kažu kako je ona klizačica koju su špijunirali 2018. godine na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Engleske boje "wagsica" u članku su branile djevojke Lukea Shawa, Reecea Jamesa i Masona Mounta te zaručnica Harryja Maguirea i supruga Kierana Trippiera.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene