34-godišnja kraljica modnih pista prošetala je u New Yorkom prevelikoj majici ispod koje je imala vruće hlačice, koje su više nalik donjem rublju.

Galerija


Ne treba previše napora uložiti da se svi okreću za njom, no manekenka Irina Shayk je posljednjom šetnjom New Yorka ponovno ukrala svu pažnju na ulici.

Vezani članci Irina Shayk Ruska ljepotica pobrinula se da ne prođe nezapaženo dok je šetala u haljini u stilu 90-ih s dubokim prorezom Damian Hurley i Irina Shayk Sin poznate glumice strastveno grli lijepu manekenku, ponosna majka ove je prizore javno nahvalila

34-godišnja kraljica modnih pista prošetala je u prevelikoj majici ispod koje je imala vruće hlačice, koje su više nalik gaćama. Svoje duge noge istaknula je i velkim čizmama sa zmijskim uzorkom, a nije ni trepnula dok su svi zurili u nju.

Ruska mankeneka s američkom adresomu ožujku ove godine je pokrenula glasine da ljubi trgovca umjetninama Vita Schnabela, a par je i nakon karantene odlučio što više vremena provoditi zajedno.

Prije nekoliko dana fotografi su ih uhvatili u parku dok su se igrali s manekenkinom kćeri, koju je dobila u braku s glumcem Bradleyjem Cooperom. Manekenka i glumac Bradley Cooper ostali su u prijateljskim odnosima zbog svoje kćeri, a i dalje rade na prijateljstvu nakon što su se razišli 2019. godine, nakon nagađanja o njegovoj aferi s pjevačicom Lady Gagom, s kojom je snimio film "Zvijezda je rođena". Oboje su negirali bilo kakvu vezu osim one prijateljske, no Bradleyjeva i Irinina veza ipak nije preživjela takav pritisak.

Irinin novi dečko inače je od ranije tema medija jer je ljubio Amber Heard i Heidi Klum.

Kao dvije različite osobe: Jedna u stvarnosti, a potpuno druga na Instagramu, je li ovo moguće?