Samouvjerena ljepotica

Poslije sastanka s bivšim pokazala duge noge u (pre)kratkoj crvenoj haljini, vidljivo ignorirala znatiželjne poglede

Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

Irina i Bradley razišli su se u lipnju prošle godine, a odonda rade na svom prijateljstvu zbog kćeri Lee (3).

Manekenka Irina Shayk posjetila je ovoga tjedna svog bivšeg partnera Bradleyja Coopera u New Yorku, a nakon toga se samouvjereno prošetala gradom dok su je lovili paparazzi.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

34-godišnja manekenka pokazala je duge noge i zavidnu figuru u uskoj crvenoj mini haljini. Modni stil upotpunila je jaknom i upečatljivim čizmama, a izgledala je besprijekorno.

Irina i Bradley razišli su se u lipnju prošle godine, a odonda rade na svom prijateljstvu zbog svoje kćeri Lee (3). Lea je tijekom karantene nekoliko puta posjetila oca, a fotografi su popratili svaki njihov korak.

Dugogodišnja veza slavne manekenke i holivudskog glumca došla je do kraja nakon mjeseci špekulacija da se on spetljao s Lady Gagom, s kojom je radio na filmu "Zvijezda je rođena". Oboje su negirali da je među njima bilo nečeg više od prijateljstva, no obožavatelje nisu uspjeli odmah uvjeriti. Nad kćeri Leom Irina i Bradley imaju jednako skrbništvo.

Shayk je inače vrijeme karantene u New Yorku provela u društvu novog dečka, trgovca umjetnina Vita Schnabela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene