Damian Hurley još je prošle godine krenuo u manekenske vode, a prije pandemije koronavirusa snimio je kampanju s manekenkom Irinom Shayk.

Galerija


Svoju prvu kampanju Damian Hurley je snimio još prošloga ljeta, a sada je snimio senzualni video s poznatom ljepoticom za promotivni video šminke Pat McGrath. Sin glumice Elizabeth Hurley još je prije karantene odradio snimanje s manekenkom Irinom Shayk, a beauty brend za koji su snimali oduševljen je postignutim.

Vezani članci Damian Hurley Mladi ljepotan još jednom pokazao koliko nalikuje na majku koja je nekad žarila i palila glumačkom scenom Damian Hurley Sin koji neodoljivo nalikuje svojoj slavnoj majci ima 18. rođendan, no pandemija mu je poremetila planove

"Sjajna Irina Shayk i ja za moju najdražu ujnu Par McGrath", napisao je Damian u opisu fotke i videa na kojima pozira sa slavnom manekenkom. Sve je komentirala i sama glumica, koja je istaknula kako je ponosna na svoga sina i njegov novi projekt.

Komplimente kolegi uputila je i Shayk koja je također sve promovirala na društvenim mrežama. Istaknula je kako je Damian prirodni ljepotan s kojim joj je bio gušt raditi. Prema komentaru brojnih obožavatelja, Damian je naslijedio majčinu samouvjerenost pred kamerama, a čini se kako je ovo tek početak njegove blistave karijere.

Seve objavila novu fotku u badiću: Bliži se pedesetoj, ali fanovi joj pišu da stari kao vino: ''Ma avion si''