Ima tu nešto

Jednim izlaskom opet je potaknula glasine da ljubi bogatog trgovca koji se proslavio zbog ljepotica koje je ljubio

Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Instagram) +0 Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk i Vito Schnabel u ožujku su pokrenuli nagađanja da su u vezi, a fotografi su ih uhvatili u parku dok su se igrali s njezinom kćeri.

Ruska mankeneka s američkom adresom, Irina Shayk, u ožujku ove godine je pokrenula glasine da ljubi trgovca umjetninama Vita Schnabela, a čini se kako je par i nakon karantene odlučio provoditi što više vremena zajedno.

Pogledaj i ovo Irina Shayk Trnovit put do uspjeha Izvanserijska ljepotica odrasla je u teškom siromaštvu i morala je raditi od malih nogu, a danas joj se divi cijeli svijet!

Shayk i njezin novi dečko odveli su manekenkinu kćer u park gdje su se igrali s njom, a Irina je oduševila svilenom ljetnom haljinom koja je otkrila njezinu zavidnu liniju. Sudeći po fotografijama, par je bio sjajno raspoložen, a uživali su u danu na otvorenom s trogodišnjom Leom, koju je Irina dobila u braku s Bradleyjem Cooperom.

Manekenka i glumac Bradley Cooper ostali su u prijateljskim odnosima zbog svoje kćeri, a i dalje rade na prijateljstvu nakon što su se razišli 2019. godine, nakon nagađanja o njegovoj aferi s pjevačicom Lady Gagom, s kojom je snimio film "Zvijezda je rođena". Oboje su negirali bilo kakvu vezu osim one prijateljske, no Bradleyjeva i Irinina veza ipak nije preživjela takav pritisak.

Irinin novi dečko inače je od ranije tema medija jer je ljubio Amber Heard i Heidi Klum.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene