U najdražem društvu

Ruska ljepotica pobrinula se da ne prođe nezapaženo dok je šetala u haljini u stilu 90-ih s dubokim prorezom

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk prošetala u haljini s prorezom ulicama New Yorka, a društvo joj je pravila malena kćer koju je dobila s Bradleyjem Cooperom.

Ruska mankeneka s američkom adresom Irina Shayk neko se vrijeme nije pojavljivalo često u javnosti zbog pandemije koronavirusa i karantene, a  onda je bila zauzeta i volontiranjem u banci hrane.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Iako zaokupljena dobrotvornim radom, Irina uvijek nađe vremena za šetnju s kćeri s Leom De Seinom koju je dobila s bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom i pritom nikad ne prođe nezapaženo. Tako je bilo i u jednoj od posljednjih šetnji njujorškim ulicama za koju je odabrala dugu haljinu u stilu 90-ih s prorezom koja je odala pogled na njezine duge noge.

Odgajanje 3-godišnje djevojčice Lee De Seine Irini i Bradleyju je prioritet pa na svom prijateljskom odnosu rade nakon što su se razišli 2019. godine, nakon nagađanja o njegovoj aferi s pjevačicom Lady Gagom, s kojom je snimio film "Zvijezda je rođena".

Oboje su negirali bilo kakvu vezu osim one prijateljske, no Bradleyjeva i Irinina veza ipak nije preživjela takav pritisak.

Irininoj ljepoti svojevremeno nije mogao odoljeti ni Cristiano Ronaldo s kojim je bila prije Bradleyja, a Ruskinja tvrdi da su za njezin besprijekorni izgled zaslužni pravilna prehrana, svakodnevno vježbanje i činjenica da ne puši i ne konzumira alkohol. Tu su i razni skupocjeni tretmani kojima njeguje kožu, ali i sauna koju obožava za izbacivanje toksina iz tijela. Osim toga u privatno vrijeme gotovo nikad ne nosi šminku.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene