Marko Braić u novoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' oduševio je transformacijom u Indiru Levak.

Galerija


Transformacija Marka Braića u Indiru Levak bila je nešto što su svi jedva čekali vidjeti u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''. Smijeha nije nedostajalo, a Indira je uživala u viđenom. Svoju megakopiju morala je i poljubiti. 

Vezani članci Indira Levak Indira Levak pokazala dio svog pomno uređenog doma, do izražaja je najviše došao jedan poseban detalj Mario Roth Što se to sprema? Pripremite se na povratak stare ekipe uz koju smo se urnebesno zabavljali!

'' Je li moguće da ja dam 12 bodova? Ovo je bilo spektakularno, ja sam uživala. Bilo je puno Indira u ovom showu, ali ti si apsolutno sve nadmašio, možda čak i mene. Ovo je moj originalni kostim, moji plesači, ovaj put želimo biti prvi, vratio si me u predivan trenutak'', poručila je Indira Marku, a onda je uslijedio komentar Navojca. 

''Ovo je bilo više dokumentaristički. Promatrao sam indiru, ja mislim samo da ti mogu čestitati, budući da ni ne mogu ništa drugo reći. Marko bio si odličan - ako je ovo Marko. Zona sumraka'', zaključio je Navojec. 

Nives je Marku poručila da je prava zvjerka. 

''Indira je inače privatno seksi damica, a na pozornici zvjerkica, osluškivala sam Indiru s jedne strane, tebe s druge i zvučali ste isto'', zaključila je Nives. 

Mešin se našalio kako je ovaj nastup bio na rubu legitimnosti. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Još jedna (pre)uska haljina Nives Celzijus u nizu, ona poručila: ''Ovo je samo jedan od razloga da upalite TV!''

Maja Šuput se poigrala s izgledom prve dame, za sve okrivila Grubnića: ''Past će kiša, imam samo svoju kosu''