A što reći na ovo?

Marko se oglasio nakon videa koji je veliki hit na YouTubeu, čak se i Indira pita kako je ovo bilo moguće!

Marko Braić - 13 Marko Braić - 13 Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić - 3 Marko Braić - 8 Marko Braić - 12 Marko Braić - 13 Marko Braić - 14 Marko Braić - 15 TLZP: Marko Braić kao Indira Forza TLZP: Pobjednički nastup Marka Braića Marko Braić Marko Braić +0 Marko Braić Galerija

Marko Braić i Indira Levak oglasili su se na društvenim mrežama nakon njegove transformacije u showu "Tvoje lice zvuči poznato" o kojoj nitko ne prestaje pričati.

Marko Braić ostavio je sve bez teksta nakon svog posljednjeg nastupa u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je nastupio kao Indira Levak i nju samo malo je reći oborio s nogu.

Pogledaj i ovo Marko Braić - 1 Prizor za pamćenje! Indira je dobila opasnu konkurenciju: Ovako to izgleda kad se dvije seksi pjevačice nađu na bini!

Nakon nastupa dojmovi se još uvijek nisu slegli, svi prepričavaju Markovu nevjerojatnu transformaciju i dijele ju putem društvenih mreža, a on se o svemu oglasio na Instagramu i otkrio kako je to biti jedna od naših najenergičnijih pjevačica.

"Trenutak u kojem sam skužio da Indira uzima mikrofon u namjeri da mi se pridruži. Sva je zaj******** pala u vodu. Indira stoji pored mene koji je u tom istom trenutku imitira. Da se primijetiti kako je perifernim vidom non-stop pratim, pokušavajući tako biti njena što vjerodostojnija replika. Us*** sam se. Ali onda vidim ekipu koja umire od smijeha i Forza! Indira Levak gorimo!! Hvala na ovom jeb*** trenutku!", napisao je Marko uz video na kojem nastupa uz Indiru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Braich (@marko_braic)

Ona ga je na svom Instagramu prozvala ni više, ni manje čudom i pita se je li moguće da ju je toliko vjerno uspio prikazati.

"Čudo!!!! Ma je li ovo moguće?! Marko je zaista briljirao, a da je Indira biti lako- nije! Čovjek je svu energiju iscrpio za ovaj nastup, ali isplatilo se! Marko, ljubim te, imaš titulu najbolje kopije! A oduvijek sam znala da je ovo pobjednička pjesma!", poručila mu je Indira uz video njegova nastupa.

Marko je na pozornici nastupio inače u Indirinu originalnom kostimu u kojem je ona nastupala, po njemu su samo rađene čizme.

"Ovo je bilo spektakularno, ja sam uživala. Bilo je puno Indira, ali ti si apsolutno sve nadmašio, možda čak i mene. Ovo je moj originalni kostim, moji plesači, ovaj put želimo biti prvi, vratio si me u predivan trenutak", rekla mu je oduševljena Indira.

A oduševljen je bio i žiri, Nives je zaključila da je zvučao identično kao njezina kolegica iz žirija.

"Prava is zvjerka, Indira je inače privatno seksi damica, a na pozornici zvjerkica. Osluškivala sam Indiru s jedne strane, tebe s druge i zvučali ste isto", zaključila je Nives.

Na izvrsnom nastupu čestitao mu je i Goran Navojec: "Ovo je bilo više dokumentaristički, promatrao sam Indiru, ja mislim samo da ti mogu čestitati. Budući da ni ne mogu ništa drugo reći, Marko bio si odličan".

Transformacija u pjevačicu i članicu žirija Indiru Forza svidjela se ne samo njoj i ostatku žirija, već i gledateljima i pratiteljima showa na društvenim mrežama koji su njegov nastup na YouTubeu nakon emisije u kratkom roku pogledali čak 62 tisuće puta.

O velikoj popularnosti videa svjedoči činjenica da je ovaj video trenutno četvrti na trending listi YouTubea u Hrvatskoj, kao i brojni pozitivni komentari na svim društvenim mrežama showa.

Na Facebooku showa su sva videa ove nedjelje ostvarila 400 tisuća pregleda, a komentari pohvale nastupa i dalje ne prestaju pristizati.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene