Marko Braić i Indira Levak oglasili su se na društvenim mrežama nakon njegove transformacije u showu "Tvoje lice zvuči poznato" o kojoj nitko ne prestaje pričati.

Galerija


Marko Braić ostavio je sve bez teksta nakon svog posljednjeg nastupa u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je nastupio kao Indira Levak i nju samo malo je reći oborio s nogu.

Vezani članci Nina Badrić Novu godinu mnogi poznati Hrvati dočekali kod kuće: "Sretni smo samo da postojimo živi i zdravi" Indira Levak Indira nastavila impresivan niz dekolte priča: Grudi je naglasila u kreaciji s raskošnim volanima!

Nakon nastupa dojmovi se još uvijek nisu slegli, svi prepričavaju Markovu nevjerojatnu transformaciju i dijele ju putem društvenih mreža, a on se o svemu oglasio na Instagramu i otkrio kako je to biti jedna od naših najenergičnijih pjevačica.

"Trenutak u kojem sam skužio da Indira uzima mikrofon u namjeri da mi se pridruži. Sva je zaj******** pala u vodu. Indira stoji pored mene koji je u tom istom trenutku imitira. Da se primijetiti kako je perifernim vidom non-stop pratim, pokušavajući tako biti njena što vjerodostojnija replika. Us*** sam se. Ali onda vidim ekipu koja umire od smijeha i Forza! Indira Levak gorimo!! Hvala na ovom jeb*** trenutku!", napisao je Marko uz video na kojem nastupa uz Indiru.

Ona ga je na svom Instagramu prozvala ni više, ni manje čudom i pita se je li moguće da ju je toliko vjerno uspio prikazati.

"Čudo!!!! Ma je li ovo moguće?! Marko je zaista briljirao, a da je Indira biti lako- nije! Čovjek je svu energiju iscrpio za ovaj nastup, ali isplatilo se! Marko, ljubim te, imaš titulu najbolje kopije! A oduvijek sam znala da je ovo pobjednička pjesma!", poručila mu je Indira uz video njegova nastupa.

Marko je na pozornici nastupio inače u Indirinu originalnom kostimu u kojem je ona nastupala, po njemu su samo rađene čizme.

"Ovo je bilo spektakularno, ja sam uživala. Bilo je puno Indira, ali ti si apsolutno sve nadmašio, možda čak i mene. Ovo je moj originalni kostim, moji plesači, ovaj put želimo biti prvi, vratio si me u predivan trenutak", rekla mu je oduševljena Indira.

A oduševljen je bio i žiri, Nives je zaključila da je zvučao identično kao njezina kolegica iz žirija.

"Prava is zvjerka, Indira je inače privatno seksi damica, a na pozornici zvjerkica. Osluškivala sam Indiru s jedne strane, tebe s druge i zvučali ste isto", zaključila je Nives.

Na izvrsnom nastupu čestitao mu je i Goran Navojec: "Ovo je bilo više dokumentaristički, promatrao sam Indiru, ja mislim samo da ti mogu čestitati. Budući da ni ne mogu ništa drugo reći, Marko bio si odličan".

Transformacija u pjevačicu i članicu žirija Indiru Forza svidjela se ne samo njoj i ostatku žirija, već i gledateljima i pratiteljima showa na društvenim mrežama koji su njegov nastup na YouTubeu nakon emisije u kratkom roku pogledali čak 62 tisuće puta.

O velikoj popularnosti videa svjedoči činjenica da je ovaj video trenutno četvrti na trending listi YouTubea u Hrvatskoj, kao i brojni pozitivni komentari na svim društvenim mrežama showa.

Na Facebooku showa su sva videa ove nedjelje ostvarila 400 tisuća pregleda, a komentari pohvale nastupa i dalje ne prestaju pristizati.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.