Dekolte u prvom planu

Indira objavila nekoliko izazovnih fotki pa pitala fanove koja je najbolja, a javio se i njezin najveći obožavatelj

Indira Levak - 4 Indira Levak - 4 PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak - 4 Galerija

Indira Levak članica je žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", a svake nedjelje obožavatelje oduševi novom modnom kombinacijom. Ovoga puta pažnju je ukrala dekolteom na Instagramu.

Indira Levak svake nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" oduševi modnim kombinacijama, a u prvom planu je redovito i njezin bujni dekolte za što je kriv modni stilist Marko Grubnić koji je i odijeva. Pjevačica i članica žirija omiljenog showa sada je na Instagramu objavila sedam fotografija na kojima pozira, a obožavateljima je dala da odaberu koja im je najbolja njezina fotka.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

"Koju da odaberem? 1,2,3,4,5,6,7?", napisala je Indira u opisu fotografija na kojima pozira u svijetloplavoj jakni, a svima je ponovno za oko zapelo njezino bujno poprsje. "Sve!", "Kraljica", "Prelijepa si", samo su neki od komentara Indirinih pratitelja, a ispod fotki se javio i njezin najveći obožavatelj, suprug Miro Levak. "1", kratko je napisao i dao do znanja koja mu je najdraža od fotografija, a uz to je ostavio i emotikon poljupca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Indira je inače u prošloj epizodi showa TLZP nosila crnu haljinu prekrivenu kristalima, ispod koje nije nosila grudnjak, a na društvenim mrežama je napisala kako obožava svoje transformacije iz tjedna u tjedan. Prije nekoliko epizoda se Indira kladila s voditeljicom Majom Šuput koja će se pojaviti s izazovnijim dekolteom, a ove dame svakoga puta sve ostave bez daha.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene