što se događa?

Keba s knedlom u grlu pričao o Seve i Igoru te u kakvim je odnosima s njima, posebno je reagirao na pitanje o njihovom braku

Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) +0 Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Galerija

Dragan Kojić Keba komentirao je odnos Severine i njegova sina Igora Kojića, a zaključio je kako imaju svoj život.

Dragan Kojić Keba je za Srpski telegraf otkrio kako već duže vrijeme nije u kontaktu sa sinom Igorom Kojićem i snahom Severinom, a ističe i kako sumnja da će se svi okupiti za božićne i novogodišnje blagdane. Dodao je da sa sinom ne razgovara o njegovu braku, a ni za Severinu ne pita jer ona već mjesecima ne dolazi u Beograd.

Pogledaj i ovo Dragan Kojić Keba - 3 ''Njegovo srce bira...'' Otac Igora Kojića progovorio o rastavi sina Igora i Severine: ''Živ čovjek pogriješi, nisu prvi koji su se razveli...''

"Ništa posebno ne želim u Novoj godini, osim da koronavirus prođe i da svi budemo zdravi. Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cijela moja obitelj biti na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam što se u njihovu braku događa, ne pričam s njima! Niti se trebam miješati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obveza pa često nije kod kuće. Ne znam što je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam planira li dolaziti u skorije vrijeme, ali to je njezina stvar", rekao je Keba.

Kaže kako mu nije jasno zašto njega mediji ispituju o Severini. Keba kaže kako njegov sin i snaha imaju svoj život te se njih treba pitati hoće li biti u Beogradu za praznike.

O Severininom i Igorovom razvodu šuška se već mjesecima, a par dugo vremena na društvenim mrežama nije objavio zajedničku fotku. Glasinama su doprinijeli i napisi u srpskim medijima koji su Severinu u studenom povezivali s 10 godina mlađim vinarom Tomislavom Voštinićem, no Severinin PR tim potvrdio je da su samo prijatelji.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić - 1 Marko Braić - 3 Marko Braić - 9 Marko Braić - 8 +4 Marko Braić - 5 Celebrity Marko Braić pokazao što se se zapravo krilo ispod Jennifer Lopez: "Bol je neopisiva!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene