Severinin PR tim demantirao je medijske napise o iseljenju Igora Kojića iz njezina stana u Zagrebu.

Galerija


Nakon što smo prenijeli članak o iseljenju Igora Kojića iz zagrebačkog stana njegove supruge Severine, javio nam se njezin PR tim koji je sve porekao.

Vezani članci Severina Severina na Instagramu objavila dirljiv video pa neke čak i rasplakala: "Za nju se ne bira mjesto ni vrijeme" Severina i Igor Kojić - 4 Igor Kojić suprugu Severinu nije spomenuo već mjesecima, a sada je na Instagramu posvetio objavu drugoj ženi

Njihov demanti prenosimo u potpunosti.

"Članak vezan za Severinin privatni život objavljen u tiskanom i web-izdanju 24sata izmišljen je i potkrijepljen starim fotografijama. Stoga vas molimo da kao medij ne prenosite izmišljotine koje nisu potkrijepljene niti jednim jedinim dokazom, a radi čega ćemo tražiti zaštitu pravnim sredstvima.

Na upit novinarke 24sata jasno je odgovoreno da je protekloga tjedna Severina snimala više kampanja te su radi kostimskih proba odvožene i dovožene stvari u njezin stan koje nemaju nikakve veze s njezinim privatnim životom. Kombi koji spominju u članku upravo je i dovezao kostime, i to prije više tjedana.

Kako je novinarka 24sata tvrdila da su u posjedu fotografija, zatražene su fotografije na uvid kako bismo mogli objasniti o kojoj se kampanji radi, no dobili smo salvu bezrazložnih pozivanja na protuzakonite zahtjeve.

Još jednom apeliramo na medije da ne prenose nikakvim dokazima potkrijepljene članke koji se učestalo pojavljuju u pojedinim srbijanskim medijima i u 24sata", poručili su iz Severinina tima.

Podsjetimo, prema pisanju 24 sata, Kojić je ovog tjedna nakon dugo vremena viđen pred Severininim stanom na zagrebačkom Kozjaku, a očevici tvrde da je vukao kofere i odijela na vješalici, a stvari je ukrcavao u kombi beogradskih registracija.

Severina i Igor već duže vrijeme nisu se u javnosti pojavljivali zajedno i mjesecima se šuška o njihovu razvodu, a čak su i obrisali zajedničke fotografije s Instagrama, čime su dodatno rasplamsali glasine.

Oboje o svemu i dalje šute, a najnovije informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba, koji je u prosincu prošle godine za srpski Telegraf otkrio da Severina već nekoliko mjeseci nije bila u Beogradu.

Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

Maja Šuput pohvalila se originalnim poklonom za sina, a pokazala je i kako se ove godine priprema za blagdane