Heidi Klum na Instagramu često dijeli selfije sa svojom kćeri Leni, koja je u posljednje vrijeme sve više meta paparazza koji je prate u stopu.

Galerija


Supermodel Heidi Klum na Instagramu se pohvalila ljepotom svoje kćeri Leni (16) koja neodoljivo nalikuje njoj samoj, a koja je odnedavno krenula putem svoje majke. Heidi je tako objavila nekoliko selfija sa svojom kćeri, a često ističe koliko je opsjednuta njome.

Vezani članci Heidi Klum Zakopčana do grla? Ne dajte se prevariti, 47 joj je godina, a ove njezine fotke ostavit će vas bez teksta Heidi Klum Približava se petom desetljeću, izgleda duplo mlađe, a sad je otkrila tajnu svog izgleda

Da joj je želja krenuti majčinim stopama, Leni je potvrdila još krajem prošle godine nakon što je s poznatom majkom pozirala za njemačko izdanje časopisa Vogue. Brojni svjetski mediji raspisali su se onda da je mlada manekenka dobar izgled naslijedila od majke, a izgleda da joj se smiješi uspješna karijera.

Heidi je Leni dobila s talijanskim poduzetnikom Flavijom Briatoreom, no par se razišao malo nakon što su objavili da čekaju svoje prvo dijete.

Klum je već u vrijeme kada se Leni rodila započela vezu s glazbenikom Sealom, a često je govorila da je Seal stvarni otac njezine kćeri. Glazbenik i manekenka imaju troje djece zajedno, a razišli su se 2012. godine. S gitaristom benda Tokio Hotel, Tomom Kaulitzem, Heidi Klum je vezu započela 2018., a godinu kasnije tajno su se vjenčali.

Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

Svojim oblinama i tetovažama zaludjela je tri poznata frajera, a sad je uhvaćena s novim misterioznim muškarcem