Izgledaju kao vršnjaci

Nije imala sreće u ljubavi, a onda je upoznala svojeg 16 godina mlađeg supruga zbog kojeg ne skida osmijeh s lica

Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Tom Kaulitz i Heidi Klum (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) +2 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Galerija

Supružnici Heidi Klum i Tom Kaulitz za vikend su snimljeni u Los Angelesu, a na fotografijama izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana.

Manekenka Heidi Klum (47) iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost, no čini se da je konačno pronašla sreću sa svojim sadašnjim suprugom, glazbenikom Tomom Kaulitzom (31).

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 1 Opa! Slavna manekenka zatresla raskošnim dekolteom na večeri, pogledajte prizor koji je snimio njen mlađahni muž!

Iako zbog velike razlike u godinama mnogi nisu vjerovali u njihovu ljubav, na novim paparazzo fotkama slavna Njemica i frontmen Tokyo Hotela izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana, a djeluju i kao vršnjaci.

Par je fotkan za vikend u Los Angelesu, pred novom kućom Tomova brata blizanca Billa, gdje su stigli sa šampanjcem kako bi proslavili kupovinu, prenosi Daily Mail.

Oboje su bili ležerno odjeveni, a Heidi je privlačila pažnju zanimljivim kaputom te se sjajno uklopila u mlađahnu ekipu.

Podsjetimo, Klum i Kaulitz vjenčali su se u kolovozu 2019. godine na talijanskom otoku Capri, no sudbonosno "da" izrekli su već u veljači te godine, ali u tajnosti. Prije toga su u vezi bili dvije godine.

Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza.

Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Ni Tomu ovo nije prvi brak, prije Heidi bio je dvije godine oženjen za još jednu njemačku manekenku, Riju Sommerfeld.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mate Bulić Celebrity Mate Bulić već je mjesec dana u bolnici, o zdravstvenom stanju pjevača sada se oglasio njegov tim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene