Supružnici Heidi Klum i Tom Kaulitz za vikend su snimljeni u Los Angelesu, a na fotografijama izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana.

Galerija


Manekenka Heidi Klum (47) iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost, no čini se da je konačno pronašla sreću sa svojim sadašnjim suprugom, glazbenikom Tomom Kaulitzom (31).

Vezani članci Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Udala se za 17 godina mlađeg pa se skinula u toples: Fotografi je uhvatili bez gornjeg dijela badića Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto:Sanjin Strukić/Pixsell) Skrivali su se mjesecima, a zatim potajice vjenčali: Slavni par sada će po drugi puta stati pred oltar?

Iako zbog velike razlike u godinama mnogi nisu vjerovali u njihovu ljubav, na novim paparazzo fotkama slavna Njemica i frontmen Tokyo Hotela izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana, a djeluju i kao vršnjaci.

Par je fotkan za vikend u Los Angelesu, pred novom kućom Tomova brata blizanca Billa, gdje su stigli sa šampanjcem kako bi proslavili kupovinu, prenosi Daily Mail.

Oboje su bili ležerno odjeveni, a Heidi je privlačila pažnju zanimljivim kaputom te se sjajno uklopila u mlađahnu ekipu.

Podsjetimo, Klum i Kaulitz vjenčali su se u kolovozu 2019. godine na talijanskom otoku Capri, no sudbonosno "da" izrekli su već u veljači te godine, ali u tajnosti. Prije toga su u vezi bili dvije godine.

Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza.

Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Ni Tomu ovo nije prvi brak, prije Heidi bio je dvije godine oženjen za još jednu njemačku manekenku, Riju Sommerfeld.

Mate Bulić već je mjesec dana u bolnici, o zdravstvenom stanju pjevača sada se oglasio njegov tim

Zgrožena Nina Badrić upozorila na laži koje mjesecima kruže o njoj: ''Ovo je kriminal!''