Leni Klum uživala je na suncu u Los Angelesu sa svojim dečkom, a otkako se pojavila na naslovnici njemačkog Voguea s majkom Heidi mediji ju prate u stopu.

Galerija


Leni Klum, 16-godišnja kćer manekenke Heidi Klum, u posljednje je vrijeme sve češća meta fotografa, a nije ni čudo da su ju mediji počeli pratiti u stopu. Ovoga puta uhvatili su je na spoju s njezinim dečkom, a mladi par nije skidao ruke jedno s drugoga. Klum je s dečkom bila u šetnji i na ručku u Hollywoodu, a oboje su uživali na suncu u ležernom izdanju.

Vezani članci Heidi Klum i Tom Kaulitz Nije imala sreće u ljubavi, a onda je upoznala svojeg 16 godina mlađeg supruga zbog kojeg ne skida osmijeh s lica Heidi Klum Približava se petom desetljeću, izgleda duplo mlađe, a sad je otkrila tajnu svog izgleda

Da joj je želja krenuti majčinim stopama, Leni je potvrdila još krajem prošle godine nakon što je s poznatom majkom pozirala za njemačko izdanje časopisa Vogue. Brojni svjetski mediji raspisali su se onda da je mlada manekenka dobar izgled naslijedila od majke, a izgleda da joj se smiješi uspješna karijera.

Heidi Klum često ističe na društvenim mrežama koliko je opsjednuta svojom kćeri te da je ponosna što je odabrala isti put kao i ona. Heidi je Leni dobila s talijanskim poduzetnikom Flavijom Briatoreom, no par se razišao malo nakon što su objavili da čekaju svoje prvo dijete.

Klum je već u vrijeme kada se Leni rodila započela vezu s glazbenikom Sealom, a često je govorila da je Seal stvarni otac njezine kćeri. Glazbenik i manekenka imaju troje djece zajedno, a razišli su se 2012. godine. S gitaristom benda Tokio Hotel, Tomom Kaulitzem, Heidi Klum je vezu započela 2018., a godinu kasnije tajno su se vjenčali.

Fotografija Jennifer Aniston u sićušnoj haljini povodom 52. rođendana impresionirala njezine fanove!