spektakl u areni

Grašo će proslaviti rođendan s publikom, na posebnom koncertu trebala bi mu se pridružiti i trudna Hana!

Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo - 3 Galerija

Hana Huljić Grašo trebala bi se pridružiti suprugu Petru Graši na njegovu drugom koncertu u Areni Zagreb, na kojemu će on proslaviti i 46. rođendan.

Pjevač Petar Grašo u petak navečer održao je prvi od dva u nizu koncerta u Areni Zagreb, koju je rasprodao do zadnjeg mjesta.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Preko 15 tisuća ljudi u publici s njim je uglas pjevalo njegove najveće hitove, a na pozornici mu se pridružio i punac Tonči Huljić.

Kako doznajemo od Grašine voditeljice komunikacija, u subotu  bi mu se na koncertu trebala pridružiti i supruga Hana Huljić Grašo, ako se bude dobro osjećala. 

Petar je to dao naslutiti i u javljanju za Vijesti Nove TV uoči prvog koncerta.

"Supruge su tu da gledaju koncerte", kazao je prvo kroz smjeh, pa je dodao kako će mu Hana biti podrška.

Zanimljivo je i da je Petar za vrijeme koncerta osvojio Večernjakovu ružu za glazbenika godine, a nagradu je preuzela njegova sestra Buga Grašo koju rijetko viđamo u javnosti.

U subotu je druga večer koncerta, kad se očekuje još veće slavlje jer će Petar sa svojom publikom proslaviti i 46. rođendan!

Pred Grašom je i jedno novo životno poglavlje jer će uskoro postati otac. Sa suprugom Hanom čeka djevojčicu koja bi na svijet trebala doći na ljeto.

Podsjetimo, za vezu Petra Graše i Hane Huljić doznalo se u listopadu prošle godine, a vjenčali su ove veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i bliskih prijatelja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) +0 Zlatko Dalić, Davorka Dalić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Celebrity Zlatko Dalić pored lijepe supruge ne skida osmijeh s lica, ne viđamo ih često zajedno, a vole se još od srednje škole!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene