dečko ili curica?

Poznat je spol djeteta Petra Graše i Hane Huljić, uzbuđeni budući tata otkrio ga je uzvanicima na svadbi!

Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Galerija

Petar Grašo je uzvanicima na svojoj svadbi otkrio čekaju li on i Hana Huljić djevojčicu ili dječaka.

Petar Grašo i Hana Huljić u slatkom su iščekivanju svojeg prvog djeteta, a sada se doznao i bebin spol.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Kako ekskluzivno doznaje RTL Ekskluziv, u novopečenu obitelj početkom srpnja stiže djevojčica, a Grašo je to otkrio uzvanicima na njihovu vjenčanju. Ime su, ipak, još zadržali za sebe, no navodno su ga već odabrali.

Petar i Hana vjenčali su se u subotu 19. veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu pred obitelji, kumovima i najbližim prijateljima, a svadbeno slavlje održali su u poznatom splitskom restoranu uz more.

Grašo je imao trojicu kumova - umirovljenog košarkaša Dina Rađu, slovenskog chefa Tomaža Kavčića i prijatelja iz djetinjstva Šimu Poduja, dok je Hanina kuma bila pjevačica Domenica Žuvela.

Bračni život započet će u s Splitu, u Grašinu stanu koji je renovirao prije dvoje godine, a zbog Hanine trudnoće nisu otišli na medeni mjesec, doznaje 24 sata.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Celebrity Severina u sićušnom bikiniju pokazala ubojitu figuru, zasjenila je i rajske prizore oko sebe: "Nisi realna!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene