cure detalji

Poznato je gdje će Grašo i Hana živjeti nakon vjenčanja, a već imaju ime za prinovu koja uskoro stiže!

Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Galerija

Poslije svadbe godine cure detalji i planovi zajedničkog života Hane Huljić i Petra Graše.

Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se prošle subote u crkvi svetog Dominika u centru Splita, a o svadbi godine priča se još danima nakon nje.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Brojni uzvanici na društvenim mrežama su objavljivali fotografije i detalje s vjenčanja, a sada cure i detalji o planovima slavnoga para nakon što su si izrekli sudbonosno "da".

Zbog Hanine trudnoće na medeni mjesec zasad ne planiraju, a slavni par ostaje živjeti u Splitu. 24sata piše kako će živjeti u Grašinu stanu koji je renovirao prije dvije godine, a Hana će i roditi u Splitu ovoga ljeta. Par je navodno već odredio i ime za dijete.

Podsjetimo, Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se 19. veljače u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Hani je kuma bila pjevačica Domenica Žuvela, a mladenka je zablistala u glamuroznoj vjenčanici s otkrivenim ramenima, koju je za nju dizajnirao splitski brend Arileo.

Graši je kum bio umirovljeni košarkaš Dino Rađa, koji mu je tom prilikom uzvratio kumstvo. Osim njega, uz mladoženju su na njegov najvažniji dan u životu stali i slovenski chef Tomaž Kavčič te Grašin prijatelj iz djetinjstva Šime Poduje, koji bi u medijima prošao neopaženo da mu Rađa nije posveto objavu na Instagramu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin +7 Dino Merlin - 4 Zanimljivosti Rijetki znaju tko je i kako izgleda sin Dine Merlina, očev je veliki ponos, no u javnosti se ne voli pojavljivati!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) +2 Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Nekad i sad Žena čijoj su se ljepoti nekad svi divili uhvaćena u rijetkom izlasku, skriva se zbog operacija koje su joj potpuno izmijenile lice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene