wow!

Slavna ljepotica rođendan proslavila kao od majke rođena, svi se dive njezinoj liniji, no od kćeri je dobila opasku

Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) +0 Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Galerija

"Doslovno sam u svom rođendanskom odijelu danas. Hvala vam svima na prekrasnim željama", napisala je Gwyneth Paltrow na Instagramu.

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow 48. rođendan proslavila je u velikom stilu. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira gola u dvorištu svoje kuće, a obožavatelje je oduševila svojom besprijekornom linijom.

Pogledaj i ovo Apple Martin njezina slika i prilika Lijepa kći slavne glumice pozirala u maminoj legendarnoj prozirnoj haljini i sve vratila 20 godina unatrag!

"Doslovno sam u svom rođendanskom odijelu danas. Hvala vam svima na prekrasnim željama", napisala je Paltrow u opisu fotke na kojoj je kao od majke rođena, a pobrala je hrpu komplimenata.

"Sretan ti rođendan! Predivna si djevojčica i inspirativna si svima na mnogo načina", napisala je Courteney Cox, a Vanessa Hudgens samo je komentirala "Wow!". Katy Perry našalila se na račun slavne glumice. "Sretan rođendan GP! Super mi je ovaj neprimjetni način proslave", komentirala je pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In nothing but my birthday suit today... thank you all so much for the birthday wishes and thank you to @goop ‘s insanely amazing brand new body butter for making me think I can still get my kit off. 💙 #goopgenes

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Glumičina kći Apple Martin nije pak isprva bila oduševljena majčinom fotkom. "MAMA", napisala je Apple te je kasnije dodala da je ipak sve zasjenila svojom pojavom.

Gwyneth je kćer Apple dobila u braku s pjevačem grupe Coldplay Chrisom Martinom, a bivši par danas je u sjajnim odnosima. Gwyneth je u sretnom braku sa scenaristom Bradom Falchukom, a Chris je u vezi s glumicom Dakotom Johnson i svi se odlično slažu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene