mladost ludost

Odbila je ulogu u filmu koji je dobio 10 Oscara, a tati je slomila srce kad se nije udala za miljenika žena

Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Apple i Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) +0 Noge Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Galerija

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk upoznali su se 2014. na setu serije "Glee" koju je on producirao, a ona odigrala kratku ulogu. Par se vjenčao četiri godine kasnije.

Glumica Gwyneth Paltrow (47) prošetala je s mužem, scenaristom i producentom Bradom Falchukom (49) po parku u četvrti Brentwood u Kaliforniji. 

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Što se događa? Nakon priznanja da u braku ne žele živjeti zajedno, holivudski par snimljen u žustroj prepirci

Supružnicima nije smetala kiša, a Gwyneth je izgledala neprepoznatljivo s kapuljačom na glavi i sa sunčanim naočalama. U jednom trenutku Brad je zastao i pokazao glumici kako se ispravno rade iskoraci dok je ona sve pažljivo promatrala. 

Inače, par je u braku od 2018. kada su isplanirali vjenčanje u tajnosti, no ipak se netko izlanuo, pa je javnost za sve saznala. Gwyneth i Brad su se upoznali 2014. na snimanju serije "Glee" na kojem je on sudjelovao u produkciji dok je ona odigrala ulogu učiteljice u četiri epizode. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holy fuck am I in love with you. Happy Valentine’s Day @gwynethpaltrow

A post shared by @ bradfalchuk on

Falchuk jako drži do svoje intime, iako mu je supruga jako popularna diljem svijeta. Rijetko se pojavljuju na crvenom tepihu, a ponekad se pohvale koliko su sretni na Instagramu.  

Paltrow iza sebe ima 13-godišnji brak s glazbenikom Chrisom Martinom iz grupe Coldplay s kojim je dobila kćer Apple i sina Mosesa. Bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima, a navodno se njihov brak raspao zbog previše obveza i premalo zajedničkog vremena. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Directing this one today. @gwynethpaltrow #thepolitician

A post shared by @ bradfalchuk on

Gwyneth se 2011. bacila u poduzetničke vode i pokrenula kompaniju Goop, a ima i istoimenu lifestyle stranicu. Često je bila na meti javnosti jer prodaje jaja od žada za koja tvrdi da umetanjem u vaginu sprečavaju prolaps maternice i poboljšavaju seksualni život.

Također, osmislila je svijeće s mirisom vagine za koje je postojala ogromna lista čekanja. Iz Goopa ističu da je najbolji lijek za kroničnu nesanicu hodati bos, a prodaju i parfem koji dokazano poboljšava memoriju i djeluje kao antibiotik. Zbog nekih proizvoda Paltrow su tužili. 

Gwyneth se posljednjih godina malo odmaknula od glume za koju joj je navodno bio poticaj još dok je bila dijete njezin kum, redatelj Steven Spielberg. Već je kao petogodišnjakinja odigrala prvu ulogu u kazalištu, a na audiciji za "Titanic" odabrali su ju za lik Rose. Ipak, ona je odlučila odbiti tu priliku. 

Paltrow je bila u vezi s mnogim poznatim glumcima među kojima je bio i Brad Pitt. Zaljubili su se 1994. na setu filma "Se7en" i zaručili, a prekinuli su tri godine kasnije. 

"Zaljubila sam se u njega, ali imala sam 22 godine i nisam bila spremna za nešto ozbiljnije", ispričala je. Teško joj je pao prekid kao i njezinom ocu. "Bio je tako pogođen i tužan. Volio ga je kao vlastitog sina", istaknula je. Bivši par je ostao u prijateljskim odnosima. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) +0 Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: AFP) Zanimljivosti Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene