ponosna majka

Slavna glumica emotivnom porukom čestitala veliki dan svojoj kćeri koja neodoljivo nalikuje na nju

Apple i Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Apple i Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Apple i Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Apple Martin (Foto: Instagram) +0 Gwyneth Paltrow i Chris Martin (Foto: AFP) Galerija

Gwyneth Paltrow je 16-godišnju kći Apple dobila u braku s Chrisom Martinom, a iako su se rastali prije četiri godine, par je u sjajnim odnosima.

Glumica Gwyneth Paltrow emotivnom je objavom čestitala 16. rođendan svojoj kćeri Apple, a istaknula je kako je djevojka iznimno inteligentna i naporno radi za sve u životu. 47-godišnja Gwyneth na svom je Instgaramu objavila i seriju fotografija svoje prelijepe kćeri.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow - 1 "nevjerojatno sam ponosna" Miljenica Hollywooda objavila fotografiju sina povodom njegovom 18. rođendana, obožavatelji komentiraju ono očito!

"Ne mogu vjerovati da pišem ovo, ali sretan ti 16. rođendan draga djevojčice. Ti si čista sreća i svjetlo moga srca. Imaš odličan smisao za humor i iznimno si inteligentna. Sretna sam što sam tvoja majka. Obožavam naše kasne razgovore kada stvarno saznam sve o tome što ti je na umu. Predano radiš za sve što želiš postići. Hvala ti što si odabrala upravo mene. Volim te do Mjeseca i natrag", napisala je glumica u opisu fotografije te je istaknula kako joj je žao što rođendan moraju proslaviti u uvjetima krize koronavirusa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can’t believe I’m actually writing these words but... happy sweet sixteen my darling girl. You are the light of my heart, you are pure joy. You are wickedly intelligent and you have the best, most dry, most brilliant sense of humor. I have the best time being your mom. I love our nightly evening chats when I really get to hear what’s on your mind. You work hard to get whatever it is you want to achieve, and you have grit and responsibility in spades. I am so damn lucky to be your mother, you beautiful, kind young woman. Thank you for choosing me. I adore you to the moon and back a zillion times. I’m sorry you are having this particular birthday during these circumstances, but as always with you, you find the best in everything. 💝

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Brojni obožavatelji istaknuli su kako Apple neodoljivo nalikuje Gwyneth, ali i svom ocu, pjevaču Chrisu Martinu. Prošloga mjeseca obitelj je proslavila i rođendan Mosesa, mlađeg brata od Apple.

Slavna glumica i sama ima popularnu majku, a radi se o glumici Blythe Danner. Dvoje djece ima s pjevačem benda Coldplay, s kojim je vezu započela 2002. godine. Vjenčali su se godinu kasnije, a Apple su dobili 2004. godine. Dvije godine nakon rodio se Moses. Rastali su se 2016. godine, no i dalje su u dobrim odnosima. Gwyneth se ponovno udala za Brada Falchuka, a Chris je u vezi s glumicom Dakotom Johnson.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene