Sarah Jessica Parker baš kao i njezin kultni lik Carrie Bradshaw obožava cipele pa ih dizajnira.

Galerija


Sarah Jessica Parker (55) u hit-seriji "Seks i grad" utjelovila je glavnu junakinju koja je obožavala modu, osobito cipele, a tu ljubav gaji i u stvarnom životu.

Vezani članci Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) I Hollywood obožava našeg kapetana: Zvijezda serije "Seks i grad" obratila se Luki Modriću na Instagramu Sarah Jessica Parker na plaži (Foto: Profimedia) Vrućine joj smanjile apetit? Zvijezda serije ''Seks i grad'' pokazala vrlo mršavu figuru na plaži

Glumica ima trgovine s cipelama koje je sama dizajnirala i jedna od njih je u četvrti Manhattan u New Yorku. Sarah je prošlog tjedna viđena upravo u tom dućanu s ljutim izrazom lica kako nešto objašnjava svojim zaposlenicama i činilo se da nije baš zadovoljna njihovim radom. 

Parker je vidjela da ju snimaju fotografi, pa je ubrzo namjestila smiješak na lice. No kako očito nešto nije štimalo, glumica se vratila ovog tjedna u trgovinu na Manhattanu i radila na prodaji cipela iz svoje SJP Collection. Sarah je donosila mušterijama kutije s obućom i pomagala im da ih isprobaju, a zadovoljne žene su išetala s cipelama u vrećici. 

Čini se da je glumica, koja se nedavno hvalila da je prodala brojne modele iz svoje kolekcije, uvela malo reda u svoju trgovinu. Inače, Parker je nedavno snimila i video na Instagramu u svom dućanu i istaknula da ima dosta sniženja. 

U 69. godini pozirala u bikiniju pa objavila sličnu fotografiju iz prošlosti i izazvala divljenje