zgodan i u 65. godini

Zaludio je žene jednom ulogom, napravio odvažnu promjenu, a prva se oglasila njegova ljubav sa seta

Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth, Tara Lynn Wilson (Foto: Profimedia) Chris Noth (Foto: Profimedia) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) +0 Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Galerija

Chris Noth je pokazao da je promijenio frizuru, a prva je sve komentirala Sarah Jessica Parker.

Glumac Chris Noth (65), kojeg je proslavila uloga Face u popularnoj seriji "Seks i grad", pohvalio se svojom promjenom imidža na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) I dalje su slatki Nije odoljela: Carrie iz ''Seksa i grada'' ostavila komentar ispod Facine fotografije, što će reći njezin suprug?

"Odlučio sam da je bavljenje kosom nepotrebno tijekom ove pandemije koronavirusa", napisao je Chris pokraj fotografije na kojoj je obrijane glave. Prva je njegovu novu frizuru komentirala glumica Sarah Jessica Parker (55) koja mu je tumačila djevojku u seriji koja ih je oboje učinila zvijezdama. 

"Zašto si tako dugo čekao?", pitala je Chrisa. Njezin komentar je nasmijao i pobrao simpatije brojnih obožavatelja. Našalili su se kako je izgled odobrila Carrie što je ime njenog lika u "Seks i gradu".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I decided dealing with hair was superfluous during these times of quarantine-

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

Neki su Chrisa zbog ove promjene pitali je li dobro, a dosta žena je komentiralo da je i dalje zgodan. "Uvijek ću biti zaljubljena u Facu", "Izgledaš kao seksi zločinac sada", "Pristaje ti", napisale su glumcu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene