Samo glasine?

Pričalo se da je ljubomoran i da ju vara jer je slavnija od njega, no i dalje su zajedno

Sarah Jessica Parker (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker (Foto: Getty Images) getty images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Jessica Parker (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker (Foto: Profimedia) +0 Sarah Jessica i Matthew Broderick (Foto: Getty) Galerija

Glumački par Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick upoznao se 1991. godine, a vjenčao 6 godina kasnije te danas imaju troje djece.

Sarah Jessica Parker zvijezda je jedne od najpopularnijih serija svih vremena, slavnog "Seksa i grada", a Matthew Broderick poznati holivudski, televizijski, kazališni i filmski glumac, no ipak uvijek u sjeni svoje supruge.

Pogledaj i ovo showbuzz prkosi starenju U 56. godini nije se puno promijenila od najvećih dana slave: Omiljena plavuša s mužem je prebrodila ono što većina supružnika ne bi mogla

Glumački par upoznao se u studenom davne 1991. godine kada je Broderick režirao predstavu u kazalištu koje su tada držala njezina braća Pippin i Toby. Bilo je to u vrijeme kada je Sarah već okončala vezu s Johnom F. Kennedyjem mlađim te dugogodišnju s Robertom Downeyjem Jr., koji je preuzeo svu odgovornost zbog prekida te turbulentnog odnosa.

On je do tada ljubovao s kolegicama Helen Hunt i Jennifer Grey, no svoju je buduću suprugu pozvao na spoj tek u veljači 1992. godine. "Ostavio mi je slatku poruku na telefonskoj sekretarici. 'Bok, ovdje Matthew Broderick'", kroz smijeh je jednom ispričala glumica, koja je otkrila i kako ju je veza s Downeyjem naučila razliku između ljubavi i brige za drugu osobu te što odrasla osoba treba odnosno ne treba napraviti za onu drugu.

"Još uvijek se sjećam našeg prvog susreta i kako je hodala prema meni, dok sam ju čekao ispred kina", otkrio je i Broderick u jednom intervjuu kojem je Jessica, među ostalim, bila idealna žena jer je kao i ona obožavala New York. U svibnju 1997. godine par je izgovorio sudbonosno da.

Mladenka je nosila crnu vjenčanicu, a 100 gostiju nije ni znalo da dolaze na vjenčanje. Modna ikona kasnije je ipak priznala kako bi iz današnje perspektive nosila bijelu vjenčanicu, kako je uobičajeno, no takvu je odjenula nekoliko puta tijekom snimanja serije i filmova "Seks i grad". Uloga spisateljice Carrie Bradshaw u spomenutoj seriji, koju je Sarah Jessica prihvatila ubrzo nakon vjenčanja, promijenila je njezin, ali i Broderickov život u potpunosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Sarah je postala globalna zvijezda, modna ikona, rado viđen gost svakog najvećeg holivudskog eventa, dobitnica Zlatnih globusa, i iako je Matthew isticao kako je jako ponosan na svoju suprugu, šuškalo se kako nije bio tako sretan zbog razvoja događaja kada bi se kamere ugasile. Navodno mu je smetalo što je javnost na njega počela gledati samo kao na "supruga zvijezde 'Seksa i grada'", odnosno što je bio u njezinoj smjeni već nakon emitiranja prve epizode 1998. godine.

Navodno ju je u to vrijeme i učestalo varao, iako je i ona sama to demantirala. Paru je sin James stigao 2002. godine, a blizanke Marion i Tabitha 2009. godine, no njih je rodila surogat-majka.

"Pokušavali smo i pokušavali, no jednostavno nismo mogli. Dugo nismo ni s kim razgovarali o tome. Kad druga žena nosi tvoju djecu, to je stvar o kojoj možeš razgovarati jedino sa suprugom. A on o tome nije htio razgovarati jednako kao ni ja", iskreno je priznala Jessica, koja je javno govorila i o raznim prijetnjama koje je dobila njihova surogat-majka, čak i smrću.

Unatoč svemu, par je i dan danas zajedno te tvrdi da nikada nisu bili sretniji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene