Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez naslonila se na ruku s prstenom, a u pravi plan je došla njezina bujna stražnjica.

Galerija


Cristiano Ronaldo (35) i atraktivna Georgina Rodriguez (26) su skupa od 2017., a ona je prvi put pokazala skupocjeni prsten kojim ju je slavni nogometaš zaručio. 

Vezani članci Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo oborio rekord i ispisao povijest, nikome prije njega to nije uspjelo Ivana Rodriguez Ova dama sestra je bujne ljepotice za koju mnogi kažu da je jedna od najsretnijih žena na svijetu

Georgina je pozirala na jahti na kojoj su ona i Cristiano s obitelji plovili po Italiji. U prvi plan je stavila dijamantni prsten kojeg nije nikad do sada pokazivala. 

"Veliki je onaj koji ne gasi svjetlost drugih da bi zasjao. Ljubav. Dobre vibre", napisala je pokraj fotografije. No malo tko je primijetio skupocjeni komad nakita zbog njezine bujne pozadine. 

Inače, dok ona i dalje dijeli fotografije s jahte, Ronaldo je otkrio da se vratio treningu u svom nogometnom klubu Juventusu. "Što mislite o mojoj frizuri koja nalikuje onoj moga brata Panite?", napisao je nogometaš. 

Mnogi Cristianovi pratitelji su se nasmijali njegovoj promjeni imidža. 

Vratila se s izleta sa seksi prijateljicom, pa se hvali preplanulom puti, ali i isklesanim tijelom