Georgina Rodriguez zna uživati u životu, a lijepa zaručnica Cristiana Ronalda svoje obline često ističe na društvenim mrežama.

Galerija


Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda, lijepa Georgina Rodriguez, još je jednom svojim pratiteljima pokazala svoje bujno poprsje, koje posljednjih dana nimalo ne skriva. Svoje raskošne obline često pokazuje na društvenim mrežama, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

Vezani članci Cristiano Ronaldo Ronaldo se oporavio od korone i pokazao isklesano tijelo, pored terena uhvaćen samo u boksericama Georgina Rodriguez Georgina objavila fotografiju koju nije odolio komentirati ni njezin Ronaldo, na svoj način rekao što misli

Georgina je malo prepustila mašti kada se skinula u bikini s leopard-uzorkom, a čini se da je pozirala uz bazen njihove kuće. Dok Ronaldo naporno vježba za naredne nogometne utakmice, njegova partnerica tijekom odmora od obiteljskih obaveza ipak pronađe vrijeme za sebe te se ovoga puta opustila kupanjem.

"Sretan dan", napisala je Georgina u opisu fotografije.

Par je prije nekoliko dana objavio zajedničku fotografiju s odmora, a selfi su snimili na luksuznoj jahti na kojoj su uživali sa obitelji i prijateljima.

Cristiano i Georgina izolaciju su proveli s obizelji u Portugalu, nakon čega su se vratili u Torino, gdje on igra nogomet.

Pokazala pazuhe, ali i grudi: Ako je suditi prema ovim prizorima, ova djevojka buntovna je baš kao i njezina poznata majka