Georgina Rodriguez uvijek pazi da je u glamoruznom izdanju, a ništa drugačije nije bilo na posljednjoj fotki s Instagrama, na kojoj je servirala ručak svom Cristianu na njihovoj jahti.

Galerija


Nogometašu Cristianu Ronaldu i njegovoj lijepoj zaručnici Georgini Rodriguez luksuzna jahta je često odredište ovoga ljeta, a na društvenim mrežama redovito dijele fotke na kojima otkrivaju kako uživaju s obitelji i prijatelja.

Vezani članci Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo oborio rekord i ispisao povijest, nikome prije njega to nije uspjelo Ivana Rodriguez Ova dama sestra je bujne ljepotice za koju mnogi kažu da je jedna od najsretnijih žena na svijetu

Georgina uvijek pazi da je u glamoruznom izdanju, a ništa drugačije nije bilo na posljednjoj fotki. Dok je Ronaldo sjedio za stolom, ona je posluživala ručak u crvenoj dekoltiranoj hajini. U tek nekoliko sati prikupila je gotovo tri milijuna lajkova i brojne pohvale.

Svi su komentirali kako su Rodriguez i Ronaldo najljepši par ikada te da je Georgina nestvarno lijepa. Kasnije je pokazala fotke na kojima pozira u badiću te se odlučila opustiti na suncu.

Prije nekoliko dana Georgina je otkrila kako s obitelji uživa u talijanskom Portofinu, a na svim fotkama s jahte koje je objavljivala posljednjih dana najveću pažnju uvijek je ukrala njezina raskošna pozadina. Nogometaš i njegova lijepa zaručnica svaki slobodni trenutak koriste za uživanje s obitelji, a dok on ne igra nogomet, uglavnom vrijeme provode na njegovoj jahti.

Davala im je otkaze zbog bolovanja i odlaska na sprovode članovima obitelji: "Raditi za nju bilo je poput pakla"