Georgina Rodriguez uvijek pazi da je u glamoruznom izdanju, a ništa drugačije nije bilo na posljednjoj fotki s Instagrama, na kojoj je servirala ručak svom Cristianu na njihovoj jahti.

Galerija


Nogometašu Cristianu Ronaldu i njegovoj lijepoj zaručnici Georgini Rodriguez luksuzna jahta je često odredište ovoga ljeta, a na društvenim mrežama redovito dijele fotke na kojima otkrivaju kako uživaju s obitelji i prijatelja.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina objavila fotografiju koju nije odolio komentirati ni njezin Ronaldo, na svoj način rekao što misli Georgina Rodriguez - 4 Ronaldova Georgina na reviju je stigla samo u baloneru, pogledajte zašto su svi pogledi opet bili upereni samo u nju

Georgina uvijek pazi da je u glamoruznom izdanju, a ništa drugačije nije bilo na posljednjoj fotki. Dok je Ronaldo sjedio za stolom, ona je posluživala ručak u crvenoj dekoltiranoj hajini. U tek nekoliko sati prikupila je gotovo tri milijuna lajkova i brojne pohvale.

Svi su komentirali kako su Rodriguez i Ronaldo najljepši par ikada te da je Georgina nestvarno lijepa. Kasnije je pokazala fotke na kojima pozira u badiću te se odlučila opustiti na suncu.

Prije nekoliko dana Georgina je otkrila kako s obitelji uživa u talijanskom Portofinu, a na svim fotkama s jahte koje je objavljivala posljednjih dana najveću pažnju uvijek je ukrala njezina raskošna pozadina. Nogometaš i njegova lijepa zaručnica svaki slobodni trenutak koriste za uživanje s obitelji, a dok on ne igra nogomet, uglavnom vrijeme provode na njegovoj jahti.

Davala im je otkaze zbog bolovanja i odlaska na sprovode članovima obitelji: "Raditi za nju bilo je poput pakla"