Georgina Rodriguez je uživala na skupocjenoj jahti sa zaručnikom Cristianom Ronaldom i njegovim sinom Mateom.

Galerija


Georgina Rodriguez (26) otkrila je da uživa u druženju sa zaručnikom Cristianom Ronaldom (35) i njegovim sinom Mateom (3). 

Vezani članci Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo oborio rekord i ispisao povijest, nikome prije njega to nije uspjelo Ivana Rodriguez Ova dama sestra je bujne ljepotice za koju mnogi kažu da je jedna od najsretnijih žena na svijetu

Georgina se pohvalila s nekoliko fotografija na Instagramu na kojima je s obitelji u talijanskom odmaralištu Portofinu na luksuznoj jahti. "Gdje život počinje i ljubav nikad ne završava", napisala je zanosna Argentinka

Ipak, Georgina je ponovno zasjenila zaručnika i druženje s njegovim sinčićem i u prvi plan je došla njezina pozadina na zajedničkoj fotografiji. Nogometaševa zaručnica je sjedila na jahti u žutom jednodijelnom badiću dok je držala u naručju Matea, a Ronaldo se smiješio dok je bio u moru. 

Pratitelji su Georgini u komentare stavili emotikone breskvi aludirajući na njenu pozadinu, ali i svašta joj pisali na tu temu. "Predivna", "Opa", "Bok, ljepotice", napisali su joj. Neki su se osvrnuli i na njezinu obitelj. "Preslatki ste", "Predivni ste zajedno", komentirali su. 

Obukla pretijesni badić: Kritiziraju je zbog nekoliko kila više, no ona u inat svima ističe svoje obline