Georgina Rodriguez je uživala na skupocjenoj jahti sa zaručnikom Cristianom Ronaldom i njegovim sinom Mateom.

Galerija


Georgina Rodriguez (26) otkrila je da uživa u druženju sa zaručnikom Cristianom Ronaldom (35) i njegovim sinom Mateom (3). 

Vezani članci Cristiano Ronaldo Ronaldo se oporavio od korone i pokazao isklesano tijelo, pored terena uhvaćen samo u boksericama Georgina Rodriguez Georgina objavila fotografiju koju nije odolio komentirati ni njezin Ronaldo, na svoj način rekao što misli

Georgina se pohvalila s nekoliko fotografija na Instagramu na kojima je s obitelji u talijanskom odmaralištu Portofinu na luksuznoj jahti. "Gdje život počinje i ljubav nikad ne završava", napisala je zanosna Argentinka

Ipak, Georgina je ponovno zasjenila zaručnika i druženje s njegovim sinčićem i u prvi plan je došla njezina pozadina na zajedničkoj fotografiji. Nogometaševa zaručnica je sjedila na jahti u žutom jednodijelnom badiću dok je držala u naručju Matea, a Ronaldo se smiješio dok je bio u moru. 

Pratitelji su Georgini u komentare stavili emotikone breskvi aludirajući na njenu pozadinu, ali i svašta joj pisali na tu temu. "Predivna", "Opa", "Bok, ljepotice", napisali su joj. Neki su se osvrnuli i na njezinu obitelj. "Preslatki ste", "Predivni ste zajedno", komentirali su. 

Obukla pretijesni badić: Kritiziraju je zbog nekoliko kila više, no ona u inat svima ističe svoje obline