George i Amal Clooney danas su jedan od najobožavanijih parova u svijetu showbiza, no prije Amal glumac je bio na glasu kao zakleti neženja koji nije htio imati djecu.

Galerija


Holivudski zavodnik George Clooney ispričao je zbog čega je čekao do svojih 50-ih da postane otac. 59-godišnji Clooney je trogodišnje blizance Ellu i Alexandera dobio sa svojom suprugom Amal, s kojom se vjenčao 2014. godine. Za show Today sada je objasnio kako je djecu planirao, ali tek kada nađe osobu s kojom ih zaista želi imati. Roditeljstvo mu u mladosti nije bilo ni na kraj pameti, iskren je bio Clooney.

Vezani članci George i Amal Clooney Nekad najpoželjniji neženja otkrio nepoznate detalje o prosidbi svoje lijepe supruge, nije baš sve prošlo kako je očekivao George i Amal Clooney Vjerovalo se da je Clooney veliki prijatelj Harryja i Meghan, ali sad je on sam otkrio pravu istinu

"Mnogim ljudima je postati roditelj bio glavni cilj u životu. Meni nije. Imao sam osjećaj da imam ispunjen život i za to mi nisu trebala djeca. Onda sam upoznao Amal i shvatio sam da je moj život zapravo bio prazan to tog trenutka. Tek kada sam postao otac sam vidio jasnije neke stvari", ispričao je glumac.

Ističe kako mu je obitelj dala smisao životu te su mu djeca dala sve ono što svijet showbiza nije, a to je osjećaj pripadnosti.

George Clooney je dugo godina bio zakleti neženja, a povezivali su ga s brojnim ljepoticama od Renee Zellweger pa sve do Elisabette Canalis. Titulu zakletog neženje uklonila je prelijepa Amal, s kojom George danas uživa u obiteljskom životu.

Tragična sudbina koja para srce: Preminula je u 25. godini, a njezino beživotno tijelo pronašao je suprug

Pohvalila se nevjerojatnim poklonom koji joj je dragi poslao s drugog kraja svijeta, žene joj poručile da čuva takvog muškarca