Sad vidi jasnije

Godinama je bio na glasu kao zavodnik i zakleti neženja, a sad je objasnio zašto je tako kasno odlučio postati otac

George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) getty images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney, George Clooney (FOTO: Getty) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Getty Images) +0 Amal Cloooney, George Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

George i Amal Clooney danas su jedan od najobožavanijih parova u svijetu showbiza, no prije Amal glumac je bio na glasu kao zakleti neženja koji nije htio imati djecu.

Holivudski zavodnik George Clooney ispričao je zbog čega je čekao do svojih 50-ih da postane otac. 59-godišnji Clooney je trogodišnje blizance Ellu i Alexandera dobio sa svojom suprugom Amal, s kojom se vjenčao 2014. godine. Za show Today sada je objasnio kako je djecu planirao, ali tek kada nađe osobu s kojom ih zaista želi imati. Roditeljstvo mu u mladosti nije bilo ni na kraj pameti, iskren je bio Clooney.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

"Mnogim ljudima je postati roditelj bio glavni cilj u životu. Meni nije. Imao sam osjećaj da imam ispunjen život i za to mi nisu trebala djeca. Onda sam upoznao Amal i shvatio sam da je moj život zapravo bio prazan to tog trenutka. Tek kada sam postao otac sam vidio jasnije neke stvari", ispričao je glumac.

Ističe kako mu je obitelj dala smisao životu te su mu djeca dala sve ono što svijet showbiza nije, a to je osjećaj pripadnosti.

George Clooney je dugo godina bio zakleti neženja, a povezivali su ga s brojnim ljepoticama od Renee Zellweger pa sve do Elisabette Canalis. Titulu zakletog neženje uklonila je prelijepa Amal, s kojom George danas uživa u obiteljskom životu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene