George Clooney 1983. godine snimio film je "Grizzly 2", a nije oduševljen idejom producenata da gotovo 40 godina kasnije taj film i objave.

Galerija


George Clooney nije oduševljen time što bi svjetlo dana mogao ugledati horor-triler u kojem je glumio 1983. godine.

Vezani članci Film Thelma i Louise - 1 Htjeli su uzeti dvojnicu za njezine scene seksa, no ona je odbila i sve profesionalno odradila sa zgodnim kolegom George Clooney Obožavani glumac jedva je provirio van iz kuće cijelu godinu, a otkrio je i točan razlog svoje velike brige

59-godišnjem šarmeru to je bilo jedno od prvih glumačkih ostvarenja, a film "Grizzly 2" spremljen je zbog nemogućnosti ubacivanja specijalnih efekata te ga producenti nikada nisu završili.

Krajem prosinca produkcija filma najavila je kako će se taj uradak ipak objaviti, i to gotovo 40 godina otkako je film snimljen. Clooney pak neće biti među prvima koji će kupiti kartu za kino.

"Nisam pogledao film i ne želim to ni napraviti", rekao je glumac za The Sun.

Istaknuo je kako je to bilo loše razdoblje što se tiče mode i frizura. "Mislim da sam pronašao nešto što je gore i od filma "Batman i Robin" iz 1997. godine", zaključio je Clooney, referirajući se na film "Grizzly 2".

Osim Clooneyja u filmu su se pojavili i glumci Charlie Sheen te Laura Dern.