Franka Batelić iskreno je ispričala je koja je njezina objava na društvenim mrežama naljutila Vedrana Ćorluku, a radi se o komentaru na njegov oproštaj od reprezentacije.

Galerija


''Totalno mi je ovo nedostajalo, nadam se da će ponovno početi koncerti'', rekla je dobro raspoložena pjevačica Franka Batelić, koju su u emisiji Dalibora Petka iznenadili brojni kolege i prijatelji.

Vezani članci Vedran Ćorluka i Franka Batelić Ćorluka je preslatkom objavom čestitao Franki rođendan, pa rastopio i srca obožavatelja Franka Batelić - 1 Franka u drugačijem i zrelijem izdanju poslala snažnu poruku: "Za žene koje su preživjele sve što su mislile da neće moći"

Uz modnu dizajnericu Kristinu Burju, Franka je pokazala koliko ima smisla za modu, s Damirom Kedžom dogovarala je duet i ''spoj'' za njihove pse, a uz pomoć Tine Walme i Diega Siqueira ponovno se vratila na plesni podij. Pjevačici su se u studiju pridružile i kolegice Gina i Antonela Doko te maneken Patrik Cvetko, koji je glumio u njezinu spotu za pjesmu Plan B, koju je Franka u emisiji prvi put otpjevala uživo.

O Eurosongu je rekla da je to iskustvo koje ju je u potpunosti promijenilo.

''Taj put nisam mogla prestati plakati i mislim da dugo neću doživjeti ništa slično. Promijenilo je način na koji gledam svoju karijeru’, rekla je te se osvrnula i na komentare da joj se tijekom izvedbe nešto dogodilo s trepavicom.

''Imam takvo oko, polukrivo, tako da nisam kriva ni ja, a ni trepavica'', smijala se Franka. S Petkom se prisjetila i svojih najpoznatijih objava na društvenim mrežama, a otkrila je i koja je objava naljutila njezina supruga Vedrana Ćorluku. Bila je to Frankina posveta njegovu oproštaju od reprezentacije.

''Vedran se jako ljutio na tu objavu. Rekao je što ja sad imam pisati toliko emotivno, kad on nije ništa objavio. Ali to je bilo toliko godina odricanja i jednog ludog života. Ljudi ne mogu ni zamisliti način na koji oni žive'', priznala je.

Prisjetila se Franka i njihove prve zajedničke fotografije sa sinom Viktorom u rodilištu.

''Predivna, nenamještena, ja još i ne znam gdje sam od poroda. Ne znam čak ni tko je slikao'', smijala se pjevačica, koja Vedrana zeza da je samohrana majka dječaka i psa te mu poručuje da se vrati kući.

Vidno ljutit princ William poručio bratu što misli o njegovu intervjuu, ovo je njegov prvi komentar na Harryjeve izjave

Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?