Franka Batelić snimila je video i fotografiju sa sinom Viktorom, s kojim je uskladila kostim za maškare.

Galerija


Franka Batelić (28) često pokazuje koliko uživa u majčinstvu, a njezini posljednji video i fotografija s jednogodišnjim sinom Viktorom raznježili su mnoge. 

Vezani članci Vedran Ćorluka - 1 Franka iskreno ispričala koja je njezina objava naljutila Ćorluku: "Rekao je što ja sad imam pisati toliko emotivno..." Franka Batelić Franka Batelić uz morsku fotku sa sinom nasmijala razgovorima koje često vodi s njim

"Prve maškare i nezaobilazni citat za 2020./2021.: 'Dotjerali smo se, ali nemamo kamo ići.' Prigodan kostim za jednu malu zujalicu koja nema sekunde mira. Mamina pčelica. Maškare, ča mogu maškare", napisala je pjevačica. 

Dobro raspoložena Franka na videu skače sa sinom u naručju i vidi se kako je uskladila kostim s njegovim. Na fotografiji grli malenog Viktora. Frankina objava oduševila je njezine pratitelje na Instagramu. 

"Icuceee, doslovno med medeni", "Ma daaaaj. Pa prešlatki ste!", "Mama i beba pčelice", "Predivni ste", "Ajmeee, najljepša mala pčelicaaa!!!", "Najslađi", komentirali su snimku i sliku koji su ih raznježili. 

Inače, Viktor, sin Franke i Vedrana Ćorluke početkom siječnja proslavio je prvi rođendan. 

Pamtimo je kao sitnu mršavicu, ali s godinama su joj zaštitni znak postale bujne obline

Hauser uživa na Maldivima, ali nije sam: Svi se pitaju tko je misteriozna crnka koja mu pravi društvo!