nižu se komplimenti

Nikad ljepša Franka Batelić uz fotku kojom je zadivila obožavatelje priznala da žali zbog jedne stvari

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je potpuno sređena pa se u njenom opisu požalila na jednu stvar.

Pjevačica Franka Batelić (28) izazvala je divljenje svojih pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj je potpuno skockana.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

"Onaj rijedak trenutak glamura u 2021." napisala je pored selfieja na kojem nosi elegantno odijelo te ima sređenu frizuru i kompletnu šminku.

"Šteta što nisu radili kafići dok sam bila ovako skockana", požalila se u nastavku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Najljepša", "Predivna", "Prekrasna", "Divna", nizali su se komplimenti ispod fotke za koju je pjevačica skupila i na tisuće lajkova.

Lijepa pjevačica iste reakcije izazove svakom svojom novom fotkom, no opažatelji se posebno vesele fotkama njezinog jednogodišnjeg sinčića Viktora koje također rado dijeli na društvenoj mreži, a nedavno je jednom takvom i sve nasmijala.

Franka je sina dobila s nogometašem Vedranom Ćorlukom (35) s kojim je u braku od 2018. godine, a pred oltar su stali nakon šest godina veze.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene