Vedran Ćorluka na Instagramu je otkrio kakvo značenje za njega ima Valentinovo.

Galerija


Vedran Ćorluka za Valentinovo je imao drugačiju objavu na Instagramu od većine onih koji su pisali romantične izjave svojim partnerima.

Vezani članci Vedran Ćorluka - 1 Franka iskreno ispričala koja je njezina objava naljutila Ćorluku: "Rekao je što ja sad imam pisati toliko emotivno..." Franka Batelić Franka Batelić uz morsku fotku sa sinom nasmijala razgovorima koje često vodi s njim

Naime, nogometaš je otkrio da je njemu, osim zbog ljubavi, taj dan važan i zbog nečeg drugog, a njegova objava sigurno je mnoge nasmijala. 

"Ahaha. Znam, 2000. u onom leksikonu u osnovnjaku pitanje što za vas znači Valentinovo i ti odgovaraš povratak imena", objavio je Ćorluka na Instagram storyju koju je dobio, a onda i ovako komentirao.

"Hahah. Prioriteti Osnovne škole Otok Sloboština", napisao je uz to. Osim toga je stavio i fotografiju znaka nogometnog kluba Dinamo uz koju je svirala pjesma. 

Naime, Ćorluka je tako priznao da je za njega Valentinovo ima važno značenje i jer je upravo na taj dan 2000. zagrebačkom nogometnom klubu vraćeno ime Dinamo. Dugotrajna borba za to okončana je nakon zahtjeva navijača za tajnim glasovanjem Skupštine kluba na kojoj su za povratak imena svoj glas dala 43 člana, a samo jedan predložio je ime Dinamo Croatia.

Inače, Vedran je od 2018. u braku s pjevačicom Frankom Batelić, a imaju sinčića Viktora, koji je početkom godine proslavio prvi rođendan.

Nakon što je Severina objavila golišave fotke i video, prvi put ove godine oglasio se i Igor Kojić sa zanimljivom objavom

Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!