Šuška se da su Jennifer Aniston i Brad Pitt ponovno zaljubljeni jedno u drugo.

Galerija


Kad su se 2005. razveli Jennifer Aniston i Brad Pitt, svijet je zanijemio od šoka i nevjerice. Savršeni holivudski golupčići, Brad i Jennifer djelovali su kao par iz snova, no njihova je bračna idila trajala tek pet godina. 

Vezani članci Jennifer Aniston i Brad Pitt Bili su jedan od najljepših parova i izgledali su sretnije no ikad, a onda se sve iznenada raspalo Angelina Jolie Poljubac s bratom, krv oko vrata, titula preljubnice i razaračice brakova obilježile su život ove glumice i humanitarke

Sve se spektakularno urušilo istog trenutka kada je Brad zakoračio na set filma "Gospodin i gospođa Smith" na kojem je upoznao i zbližio se s fatalnom zavodnicom Angelinom Jolie. Strastvena afera s Angelinom dokrajčila je brak Jennifer i Brada te podijelila javnost - neki su bili zgroženi ponašanjem glumca, dok su ga drugi pokušali razumijeti. 

U svakom slučaju, taj je razvod obilježio desetljeće, a čak ni nakon što se Brad rastao od Angeline, desetak godina kasnije, strasti se ne stišavaju. Sudeći po najnovijim šuškanjima, događa se upravo suprotno - stari plamen se možda ponovno razbuktao?

Naime, šuška se da Jennifer Aniston i Brad Pitt ponovno flertuju te da se njihova ljubav ponovno rasplamsala. Sada kada su oboje solo, i Jennier i Brad pronašli su utjehu u međusobnom druženju, a priča se kako provode jako puno vremena zajedno. 

"Brad i Jen imaju divan odnos, a nekoliko puta su uočeni kako flertuju," rekao je tajni izvor blizak paru te dodao kako imaju nevjerojatnu energiju koja je nakon dugo godina razdvojenosti ponovno postala jako uočljiva. 

Inače, Jennifer i Brad će se pojaviti na skorašnjoj dodjeli nagrada Zlatni globus, a prema pisanju američkog tabloida Life & Style mogli bi iskoristiti tu priliku i svima dati odgovor na pitanje jesu li ponovno u vezi. 

"To će biti savršena prilika da se prestanu igrati skrivača i da stanu jednu uz drugo, ruku pod ruku tako da ih cijeli svijet ponovno vidi skupa. Izgledno je da se neće skupa prošetati crvenim tepihom jer tamo obično vlada kaos, ali razmatraju da tijekom dodjele nagrada skupa izađu na pozornicu i nekome od nominiranih glumaca uruče Zlatni Globus", izjavio je izvor blizak paru, istaknuvši kako su ove godine oboje nominirani za prestižnu nagradu.  

Iako se za sada čini kako im je odnos još uvijek u granicama prijateljstva, nikad se ne zna, možda se ovi bivši supružnici opet nađu u situaciji kada će zaljubljeno gledati jedno u drugo, a što bi moglo biti vrlo skoro.

Srpska glumica koju znamo i kao policajku Almu iz hit serije, pokazala novi imidž: "Prvo šišanje nakon 10 godina"