Prošle nedjelje održana je dodjela nagrada SAG, koja je ostala u sjeni prisnog susreta bivših supružnika Brada Pitta i Jennifer Aniston.

Galerija


Svijet ne prestaje brujati o bivšim supružnicima Jennifer Aniston i Bradu Pittu.

Vezani članci Jennifer Aniston Javnost je uvjerena da su se Brad i Jennifer pomirili zbog teorije koja godinama kruži Hollywoodom Alia Shawkat i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Uhvaćeni! Slavni glumac sve češće s holivudskih zabava odlazi kući s ovom ženom

Podsjetimo, prošle nedjelje održana je dodjela SAG nagrada koja je kompletna ostala u sjeni bivšeg bračnog para koji je dokazao kako je ostao u dobrim odnosima.

Naime, par se tijekom večeri nježno dodirivao, smješkao te srdačno ispričao, a Brad je komentirao i Jenniferin dolazak na pozornicu po nagradu sa "oh, wow".

Činjenica jest da je glumica tu večer izgledala bolje no ikad, a nije trebalo dugo da se obožavatelji ponadaju da za bivši par još uvijek ima nade.

Dodatno je vatru potpalila sama Jennifer na Instagramu kada je objavila fotografiju prekrasne Diorove haljine, štikli i osvojene nagrade na rubu kade u raskošnom apartmanu nakon dodjele.

"Nadam se da ju je Brad skinuo", bio je jedan od najupečatljivijih komentara obožavatelja, no 50-godišnja glumica nije se dalje izjašnjavala.

Podsjetimo, Jennifer i Brad razveli su se 2005. godine nakon njegove ljubavne afere s Angelinom Jolie, koja mu je potom postala druga supruga i s kojom ima šestero djece. Za razliku od Angeline, Jennifer je s Bradom ostala u prijateljskim odnosima, no dio javnosti i dalje ih želi vidjeti zajedno.

S obzirom na to da život piše lude životne priče, nitko ne može sa sigurnošću tvrditi da je to nemoguće, ipak se radilo o jednom od najpopularnijih parova svih holivudskih vremena. 

Novi život: Bezbrižna Meghan uhvaćena u ležernoj šetnji sa sinom, princ Harry napustio Britaniju