Potpalila glasine

Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo"

Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +0 Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Prošle nedjelje održana je dodjela nagrada SAG, koja je ostala u sjeni prisnog susreta bivših supružnika Brada Pitta i Jennifer Aniston.

Svijet ne prestaje brujati o bivšim supružnicima Jennifer Aniston i Bradu Pittu.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Justin, tko? Dosta joj je glumaca: Jennifer Aniston spremna je za novu ljubav, a oko nje se bore dva uspješna biznismena

Podsjetimo, prošle nedjelje održana je dodjela SAG nagrada koja je kompletna ostala u sjeni bivšeg bračnog para koji je dokazao kako je ostao u dobrim odnosima.

Naime, par se tijekom večeri nježno dodirivao, smješkao te srdačno ispričao, a Brad je komentirao i Jenniferin dolazak na pozornicu po nagradu sa "oh, wow".

Činjenica jest da je glumica tu večer izgledala bolje no ikad, a nije trebalo dugo da se obožavatelji ponadaju da za bivši par još uvijek ima nade.

Dodatno je vatru potpalila sama Jennifer na Instagramu kada je objavila fotografiju prekrasne Diorove haljine, štikli i osvojene nagrade na rubu kade u raskošnom apartmanu nakon dodjele.

"Nadam se da ju je Brad skinuo", bio je jedan od najupečatljivijih komentara obožavatelja, no 50-godišnja glumica nije se dalje izjašnjavala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Podsjetimo, Jennifer i Brad razveli su se 2005. godine nakon njegove ljubavne afere s Angelinom Jolie, koja mu je potom postala druga supruga i s kojom ima šestero djece. Za razliku od Angeline, Jennifer je s Bradom ostala u prijateljskim odnosima, no dio javnosti i dalje ih želi vidjeti zajedno.

S obzirom na to da život piše lude životne priče, nitko ne može sa sigurnošću tvrditi da je to nemoguće, ipak se radilo o jednom od najpopularnijih parova svih holivudskih vremena. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene