izgleda besprijekorno!

Nisu prošla ni puna dva tjedna otkako je rodila, a čini se kako je ova ljepotica već spremna za modne piste

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski je sa suprugom iskoristila lijepo vrijeme te su otišli u šetnju sa svojim sinčićem koji se rodio prije nekoliko dana.

Manekenka Emily Ratajkowski je sa suprugom Sebastianom Bearom-McClardom prvi put viđena u javnosti nakon što je rodila sina Sylvestra Appola. Fotografi su sretnu obitelj uhvatili u šetnji New Yorkom, a 29-godišnja manekenka izgleda bolje no ikada.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

I dok je Emily lice skrivala zaštitnom maskom, njezin suprug je bio u nešto opuštenijem izdanju. Novopečeni roditelji sunčan dan su iskoristili za šetnju, a ništa nisu prepustili slučaju. Dječja kolica bila su prepuna potrepština za njihova sinčića, a znatiželjni pogledi prolaznika i fotografa nisu im smetali.

Inače, Ratajkowski je dan ranije objavila na Instagramu fotografiju na kojoj je pokazala ravan trbuh manje od dva tjedna nakon poroda, a pratitelji su je obasuli komplimentima. Rekli su joj da je prava sretnica što ima takvu figuru, a nitko ne može vjerovati da joj se tijelo već vratilo "na staro".

Manekenka je tijekom trudnoće kao i prije nje često pozirala potpuno gola zbog čega su je neki kritizirali, ali kao i uvijek, nije se obazirala na to. Emily je od 2018. u braku s glumcem Sebastianom, a njemu ne smetaju njezine golišave fotografije nego nekad i pozira s njom i prekrije joj strateška mjesta.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput objavila preslatku fotku sinčića u Nenadovom zagrljaju: "Njihovo prvo zajedničko jutro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene