Emily Ratajkowski podijelila je fotografiju sa sinom Sylvesterom Apollom i otkrila da je rodila 8. ožujka.

Galerija


Emily Ratajkowski (29) pohvalila se na Instagramu da je rodila i otkrila je spol i ime djeteta. 

Vezani članci Emily Ratajkowski - 2 Ni u trudnoći ne odustaje od kratkih i uskih haljina, u jednoj od takvih istaknula je trbuščić Emily Ratajkowski - 4 Uvijek se hvali golim fotografijama, a sada istaknula nešto drugo što je nekima zasmetalo

"Sylvester Apollo Bear pridružio nam se na zemaljskoj strani. Sly je stigao 8. ožujka 2021. na najneralnije, najljepše i najviše ljubavlju ispunjeno jutro u mom životu", napisala je Emily uz zajedničku fotografiju sa sinom na kojoj ga doji u obnaženom izdanju. 

Manekenka, koju prati više od 27 milijuna ljudi, u 20-ak minuta je prikupila više od 180.000 lajkova i mnoštvo čestitki. Među njima je bila i ona njezine kolegice Belle Hadid. 

"Čestitam slatkoj obitelji", napisala je Bella. Inače, Emily prije poroda nije htjela otkriti spol djeteta i rekla je da će ga ona i muž Sebastian Bear-McClard (32) odgajati kao da je neutralnog spola.

"Svi su nas pitali znamo li želimo li sina ili kćer? Mi smo odgovarali da nećemo znati spol dok naše dijete ne navrši 18 godina i tada nam kaže. Svi se smiju na to. Istina je da je to kompleksnije i ne radi se samo o genitalijama s kojima se dijete rodile", ispričala je Ratajkowski. 

Manekenka je tijekom trudnoće kao i prije nje često pozirala potpuno gola zbog čega su je neki kritizirali, ali kao i uvijek, nije se obazirala na to. 

Emily je od 2018. u braku s glumcem Sebastianom, a njemu ne smetaju njezine golišave fotografije nego nekad i pozira s njom i prekrije joj strateška mjesta. 

Vidno ljutit princ William poručio bratu što misli o njegovu intervjuu, ovo je njegov prvi komentar na Harryjeve izjave

Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?