Emily Ratajkowski objavljivala je svoje nage fotografije i prije nego što je zatrudnjela, a sada to čini često.

Galerija


Emily Ratajkowski (29) voljela je pozirati potpuno u oskudnim izdanjima i gola prije trudnoće, a otkad očekuje bebu skinula se do kraja nekoliko puta. 

Vezani članci Emily Ratajkowski - 4 Uvijek se hvali golim fotografijama, a sada istaknula nešto drugo što je nekima zasmetalo Emily Ratajkowski - 2 Golotinja joj je zaštitni znak, šokira kad se obuče, a proslavio ju je popularni spot koji je izazvao zgražanje diljem svijeta

"Samo ja kod kuće u New Yorku", napisala je manekenka koja je na Instagramu podijelila seriju fotografija bez imalo odjeće. Ratajkowski se na slikama nalazi u kadi, na stubištu i na krevetu.

Emily je očito odlučila ovjekovječiti što više puta svoju trudnoću pa je zato pozirala potpuno naga i u 36. tjednu trudnoće. Fotografije možete pogledati ovdje.

"Tako seksi", komentirala je Irina Shayk, jedna od najtraženijih manekenki. "Ljepotica", "Fantastično", "Ne shvaćam zašto bi netko objavljivao ovakve fotografije", "Isprva su bile u redu ovakve slike, no sada mislim nije li već dovoljno?", "Malo previše", "Ne shvaćam", napisali su pratitelji. 

Učinila je to i u 33. tjednu pa je objasnila zašto je to htjela.

"Neizmjerno sam zahvalna što su neprocjenjive trenutke u mom životu zauvijek zabilježili moji dragi prijatelji. Hvala vam! Tu sam bila trudna 33 tjedna", napisala je na Instagramu. 

Inače, Emily očekuje svoje prvo dijete s mužem Sebastianom Bearom-McClardom (32) za kojeg se udala 2018. On nema nikakvog problema s njezinim golišavim fotografijama, a ponekad joj se znao pridružiti na nekim i prekriti njena strateška mjeste. 

 

Naš poznati poduzetnik zaprosio 27 godina mlađu studenticu na luksuznom odmoru skupocjenim prstenom

Paparazzo fotke kraljice skandala pokazuju da njezino tijelo ipak nije tako savršeno kako se hvali na Instagramu