Emily Ratajkowski poznata je po golišavim fotografijama, a od skidanja ne odustaje ni u trudnoći. Obožavatelje je već nekoliko puta počastila potpuno golim fotkama, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga tjedna.

Galerija


Manekenka Emily Ratajkowski još jednom se skinula do kraja, a ovoga puta pokazala je svoj trbuh u 33. tjednu trudnoće. 29-godišnja manekenka profesionalne je fotografije objavila na svom profilu na Instagramu, a pohvalila se i tko je za njih zaslužan.

Vezani članci Emily Ratajkowski Ponosna ljepotica pohvalila se prvim minutama sa svojim sinom, objavila je i fotke nastale tijekom poroda Emily Ratajkowski - 1 U obnaženom izdanju objavila da je rodila: Otkrila ime i spol, iako će dijete odgajati rodno neutralno

"Neizmjerno sam zahvalna što su neprocjenjive trenutke u mom životu zauvijek zabilježili moji dragi prijatelji. Hvala vam! Tu sam bila trudna 33 tjedna", napisala je Ratajkowski na Instagramu uz fotografije.

Inače, Ratajkowski se proslavila zahvaljujući spotu za singl "Blurred Lines" Robina Thickea iz 2013. godine, u kojem je također bila gotovo potpuno gola, a od tada je postala jedna od najtraženijih manekenki na svijetu te je 2017. godine pokrenula i svoj vrlo uspješan brend Inamorata.

Za supruga, Sebastiana Beara-McClarda udala se 2018. godine, a par će uskoro dobiti svoje prvo dijete. Slavna ljepotica ne srami se objavljivati golišave fotografije, a od toga nije odustala ni tijekom trudnoće.

Upoznali su se na setu serije koju je i hrvatska publika obožavala, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana!

Netom prije kobne noći Nikolina Pišek dala je ekskluzivni intervju za IN magazin i otkrila neke nepoznate detalje!