rodila prije nekoliko dana

Ponosna ljepotica pohvalila se prvim minutama sa svojim sinom, objavila je i fotke nastale tijekom poroda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski je 8. ožujka ove godine rodila sina, a sada se na Instagramu pohvalila fotkama s poroda.

Manekenka Emily Ratajkowski (29) prije nekoliko je dana objavila na Instagramu da je na svijet donijela sinčića kojem je dala ime Sylvester Apollo, a sada se pohvalila i fotkama s poroda. "Između poroda i prvih trenutaka sa Slyjem. Život!", napisala je Emily na Instagramu u opisu kolaža fotografija iz bolnice sa svojim prvim djetetom.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

"Sylvester Apollo Bear pridružio nam se na zemaljskoj strani. Sly je stigao 8. ožujka 2021. na najneralnije, najljepše i najviše ljubavlju ispunjeno jutro u mom životu", napisala je manekenka prije nekoliko dana uz zajedničku fotografiju sa sinom na kojoj ga doji u obnaženom izdanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

"Svi su nas pitali znamo li želimo li sina ili kćer? Mi smo odgovarali da nećemo znati spol dok naše dijete ne navrši 18 godina i tada nam kaže. Svi se smiju na to. Istina je da je to kompleksnije i ne radi se samo o genitalijama s kojima se dijete rodile", ispričala je Ratajkowski.

Manekenka je tijekom trudnoće kao i prije nje često pozirala potpuno gola zbog čega su je neki kritizirali, ali kao i uvijek, nije se obazirala na to. Emily je od 2018. u braku s glumcem Sebastianom, a njemu ne smetaju njezine golišave fotografije nego nekad i pozira s njom i prekrije joj strateška mjesta.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: AFP) +3 Margot Robbie (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad se jedna od najljepših plavuša pretvori u crnku, na sreću, promjena je samo privremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene