Ema Kovač osvojila je obožavatelje u Italiji kada se pojavila u showu "Ciao, Darwin", a protekloga je vikenda pažnju plijenila na crvenom tepihu Međunarodnog filmskog festivala u Rimu.

Galerija


Ljepotica iz Čakovca Ema Kovač (25) prošle je godine u emisiji "Ciao, Darwin" zaludjela Talijane, a protekloga vikenda zablistala je na 15. Međunarodnom filmskom festivalu u Rimu. Na crvenom tepihu pojavila se s dečkom, Gennarom Lillijem, a zaljubljeni par čitavo se vrijeme ljubakao dok su ih fotografi snimali.

Vezani članci Ema Kovač (Foto: Instagram) Talijani poludjeli za Hrvaticom: Nisu odoljeli izgledu i stasu ove ljepotice iz Čakovca!

Ema je pažnju ukrala i pripijenom bijelom haljinom s prorezom, u kojoj je istaknula noge i vitku figuru. Kovač se na festivalu natjecala i za kraljicu večeri, nagradu koja se dodjeljuje najljepšoj i najljepše odjevenoj ženi festivala. Nagrada je na kraju ipak otišla u ruke manekenke Valerije Marini prema pisanju talijanskih medija, no domaća ljepotica zasjala je unatoč svemu u punome sjaju.

Ema Kovač inače se bavi manekenstvom te studira poduzetništvo i menadžment, a proteklog ljeta upustila se u još jednu poslovnu avanturu. Lansirala je svoju liniju kupaćih kostima koji su napravljeni od ekoloških materijala i zadovoljavaju veganske standarde.

Manekenka se od svoje 4. do 14. godine bavila plesom, a rodila se i odrasla je u Hrvatskoj, no život ju je odveo u Italiju, gdje živi već nekoliko godina. Kovač se ranije okušala u televizijskim i filmskim ulogama, a miljenica je i talijanskog redatelja Paola Sorrentina.

Intrigira javnost suprugom koju skriva: Samo je jednom pokazao kako izgleda, a fotografi je još nisu uspjeli uhvatiti