poduzetna ljepotica

Atraktivna Hrvatica koja se proslavila u talijanskom showu ima zanimljiv novi projekt

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ema Kovač je lansirala svoju liniju kupaćih kostima od eko materijala.

Ljepotica iz Čakovca Ema Kovač (25) prošle godine je u emisiji "Ciao, Darwin" zaludjela Talijane, a onda su ju odabrali za sudjelovanje u ultrapopularnom travel reality showu "Pechino Express 2020". 

Pogledaj i ovo Ema Kovač Talijani je obožavaju! Lijepa Čakovčanka u Italiji među svjetski poznatim zvijezdama, mamila je uzdahe u haljini s opakim prorezom koji je umalo otkrio previše

Uspješna Hrvatica, koja se bavi manekenstvom te studira poduzetništvo i menadžment, sada se upustila u još jednu poslovnu avanturu. Naime, Ema je lansirala svoju liniju kupaćih kostima. Badići brenda naziva Ambinca napravljeni su od eko materijala i zadovoljava veganske standarde. 

Inače, Kovač se ranije okušala u televizijskim i filmskim ulogama, a miljenica je i talijanskog redatelja Paola Sorrentina. "Znam da je trenutačno moja karijera u usponu i namjeravam iskoristiti svaku sekundu da je izgradim još više, ne samo što se tiče modelinga već i kao mlada poduzetnica, da izgradim svoju budućnost, dokažem da je radom i trudom moguće ostvariti svoje snove i da pritom poljuljam sve standarde koji se nameću o modelima", ispričala je ranije Čakovčanka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reveal yourself. @ambincaofficial 🌿La libertà di essere noi stessi. #ambìncaswimwear

A post shared by Ambìnca Swimwear (@ambincaofficial) on

Na žalost mnogih muškaraca, lijepoj Emi cvatu ruže i u privatnom životu. Manekenka je u dugogodišnjoj vezi s partnerom Lucom kojeg je upoznala u Milanu i kojem će izreći sudbonosno da. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene