Ema Kovač sudjelovat ću u talijanskom reality showu "Pechino Express 2020".

Galerija


Hrvatica Ema Kovač svojim je pojavljivanjem u emisiji "Ciao Darwin" početkom ove godine zaludjela Talijane, očarala ih je svojom ljepotom i postala prava senzacija kod susjeda.

Vezani članci Karlie Kloss Milijarderska obitelj njezina muža mrzila ju je od prvog dana, ali morali su se pomiriti s tim da je ona ta Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Njezino manekensko tijelo nekad je bilo čudo, danas ima trbuščić, ali je i dalje pravi komad

Osim što se bavi manekenstvom, Ema u Italiji studira poduzetništvo i menadžment, u sretnoj je vezi s dugogodišnjim partnerom Lucom, kojeg je upoznala u Milanu i s kojim će uskoro uploviti u bračnu luku, no sada su pred njom neki novi izazovi. 

Naime, 24-godišnja Ema, porijeklom iz Čakovca, izabrana je sudjelovanje u talijanskom ultrapopularnom travel reality showu "Pechino Express 2020", čije snimanje počinje ovih dana, a odvijat će se u Tajlandu, iz kojeg će se preseliti u Južnu Koreju i naposljetku u Kinu.

Manekenka se već prije okušala i u televizijskim i filmskim ulogama, a velika je miljenica i poznatog talijanskog redatelja Paola Sorrentina.

"Znam da je trenutačno moja karijera u usponu i namjeravam iskoristiti svaku sekundu da je izgradim još više, ne samo što se tiče modelinga već i kao mlada poduzetnica, da izgradim svoju budućnost, dokažem da je radom i trudom moguće ostvariti svoje snove i da pritom poljuljam sve standarde koji se nameću o modelima", otkrila nam je Ema ovog proljeća, a čini se da je joj planovi zasad teku bez ikakvih problema. 

Vijest koja lomi srca: Preminula 2-godišnja kći popularnog pjevača, liječnici je nisu uspjeli spasiti