Ema Kovač zablistala je u emisiji "Ciao Darwin".

Galerija


Malo je reći da je mlada hrvatska manekenka Ema Kovač oduševila publiku u novoj sezoni talijanske emisije "Ciao Darwin", jer su ostali bez teksta ugledavši je.

Vezani članci Koronavirus u Italiji Dobre vijesti iz susjedstva: Nekoliko talijanskih pokrajna mijenja boju rizika za jedan stupanj Špijun, ilustracija Uhićeni kapetan talijanske mornarice za ozbiljna kaznena djela vezana uz špijunažu i državnu sigurnost

Lijepa 24-godišnja Ema gostovala je u poznatoj emisiji, čime se i sama pohvalila na društvenim mrežama. Naime, produkcija je upravo Emu odabrala za ulogu prve "Madre Natura" ove sezone što je za nju bilo nevjerojatno iskustvo. 

"Ne mogu izraziti koliko sam zahvalna za priliku koju ste mi dali. Ovaj dan je bio jedan od najljepših u mom životu! Zahvaljujem svima koji su me trpjeli i koji su bili uz mene", napisala je Ema na svom profilu na Instagramu.

Ema, inače podrijetlom iz Čakovca, u Italiji živi već godinu dana, a za nju su interes pokazale neke od navećih svjetskih modnih kuća, poput Versacea i Cavallija, a našla se i na naslovnici magazina Capri.

"Bavila sam se plesom od svoje 4. do 14. godine kada sam prestala i počela s vježbanjem u teretani, kao i s jogom. Rodila sam se i odrasla u Hrvatskoj, a u Italiji živim već godinu dana. Prije sam zbog posla putovala i vraćala se u Italiju taman za ispite koje sam imala na sveučilištu, izjavila je Ema.

Kakvo tijelo! Ovako to izgleda kad mlađahni dečko ovu 45-godišnju ljepoticu slika u toplesu