Danijela Martinović proslavila je 50. rođendan i to u Sloveniji, a dio atmosfere podijelila je na društvenim mrežama.

Galerija


Splitska pjevačica Danijela Martinović proslavila je 50. rođendan sa stilom i sa širokim osmijehom na licu, unatoč tome što je ovo prvi rođendan nakon prekida dugogodišnje ljubavne veze s Petrom Grašom.

Vezani članci Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!'' Danijela Martinović - 1 Danijeli Martinović se baš na 50. rođendan ostvarila želja, objasnila o čemu se radi: "Zastao mi je dah"

Danijela je dio slavljeničke atmosfere podijelila sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu, a otkrila je i kako je svoj dan proslavila u susjednoj nam Sloveniji, točnije u Vipavi, ali nije točno otkrila s kime.

"Neopisiva lakoća postojana u svim bojama", napisala je Danijela uz objavu.

Čestitke i lijepe želje njezinih obožavatelja nisu izostale u komentarima, a mnogi od njih su joj poručili kako se s godinama gotovo uopće nije promijenila.

"Zvončica", "Sretan rođendan od srca, da zauvijek nosiš osmijeh na licu", "Sve najbolje", "Kakve genijalne fotke", "Naljepša si, još uvijek mlada", "Budi uvijek tako nasmiješena i vesela, zrači takvom pozitivom i ljepotom", "Najljepša", "Top", "Nitko ne bi pomislio kad te vidi da su ti na torti svijećice zamijenili brojeve", "Wow 50, skoro kao 15. Uvijek pozitivna", "Sretan ti rođendan draga Danijela, neopisivo zračiš u 50-tima, a vjerujem da se tako i osjećaš", samo su neke od poruka koje je dobila.

Vijest da su Danijela i Petar prekinuli vezu nakon što su zajedno proveli više od 24 godine odjeknula je prije nekoliko mjeseci u domaćim medijima, a informaciju da već neko vrijeme žive odvojeno potvrdila nam je tada i njegova voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga", rekla nam je Martina.

Danijela i Petar slovili su kao jedan od omiljenih i najstabilnijih parova na domaćoj sceni, a zajedno su proveli više od 24 godine. Detalje iz privatnog života nikada nisu voljeli previše otkrivati javnosti, o svojoj su ljubavi govorili u rijetkim prilikama, baš kao što su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti.

Njihova ljubavna priča počela je prije više od 24 godine, a upoznali su se kada su im pjevačke karijere bile na vrhuncu te ostali zajedno sve do danas. Njihov prvi susret dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije počela je njihova ljubavna veza.

Pred oltar se nikada nisu odlučili otići i izgovoriti jedno drugome sudbonosno da, no uvijek su djelovali kao skladan i zaljubljen par, koji je u nekim prilikama i surađivao. Nekoliko su puta izjavili kako njihovoj vezi nije potreban brak da bi ostali jedno pored drugoga.

Nikome nije bilo jasno zašto je to odjenula, kad je pogrešno zakoračila, pogledi su bili uprti u njezinu smjeru

Može li se ovo uopće nazvati haljinom? Dosta toga joj je izvirivalo u izdanju za koje bi se malo žena odlučilo