Ušla u šesto desetljeće!

Evo gdje je Danijela proslavila prvi rođendan nakon prekida s Grašom, čini se da joj razloga za osmijeh na licu ne nedostaje

Danijela Martinović (Foto: Instagram) Danijela Martinović (Foto: Instagram) instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović (Foto: Instagram) Danijela Martinović (Foto: Instagram) Danijela Martinović (Foto: Screenshot Youtube) +0 Danijela Martinović (Foto: Screenshot Youtube) Galerija

Danijela Martinović proslavila je 50. rođendan i to u Sloveniji, a dio atmosfere podijelila je na društvenim mrežama.

Splitska pjevačica Danijela Martinović proslavila je 50. rođendan sa stilom i sa širokim osmijehom na licu, unatoč tome što je ovo prvi rođendan nakon prekida dugogodišnje ljubavne veze s Petrom Grašom.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

Danijela je dio slavljeničke atmosfere podijelila sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu, a otkrila je i kako je svoj dan proslavila u susjednoj nam Sloveniji, točnije u Vipavi, ali nije točno otkrila s kime.

"Neopisiva lakoća postojana u svim bojama", napisala je Danijela uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Čestitke i lijepe želje njezinih obožavatelja nisu izostale u komentarima, a mnogi od njih su joj poručili kako se s godinama gotovo uopće nije promijenila.

"Zvončica", "Sretan rođendan od srca, da zauvijek nosiš osmijeh na licu", "Sve najbolje", "Kakve genijalne fotke", "Naljepša si, još uvijek mlada", "Budi uvijek tako nasmiješena i vesela, zrači takvom pozitivom i ljepotom", "Najljepša", "Top", "Nitko ne bi pomislio kad te vidi da su ti na torti svijećice zamijenili brojeve", "Wow 50, skoro kao 15. Uvijek pozitivna", "Sretan ti rođendan draga Danijela, neopisivo zračiš u 50-tima, a vjerujem da se tako i osjećaš", samo su neke od poruka koje je dobila.

Vijest da su Danijela i Petar prekinuli vezu nakon što su zajedno proveli više od 24 godine odjeknula je prije nekoliko mjeseci u domaćim medijima, a informaciju da već neko vrijeme žive odvojeno potvrdila nam je tada i njegova voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga", rekla nam je Martina.

Danijela i Petar slovili su kao jedan od omiljenih i najstabilnijih parova na domaćoj sceni, a zajedno su proveli više od 24 godine. Detalje iz privatnog života nikada nisu voljeli previše otkrivati javnosti, o svojoj su ljubavi govorili u rijetkim prilikama, baš kao što su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti.

Njihova ljubavna priča počela je prije više od 24 godine, a upoznali su se kada su im pjevačke karijere bile na vrhuncu te ostali zajedno sve do danas. Njihov prvi susret dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije počela je njihova ljubavna veza.

Pred oltar se nikada nisu odlučili otići i izgovoriti jedno drugome sudbonosno da, no uvijek su djelovali kao skladan i zaljubljen par, koji je u nekim prilikama i surađivao. Nekoliko su puta izjavili kako njihovoj vezi nije potreban brak da bi ostali jedno pored drugoga.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene