Kratko objašnjenje

Grašina voditeljica komunikacija potvrdila da on i Danijela više ne žive na istoj adresi, ukratko otkrila i koji je razlog tome

Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Petar Grašo +0 Petar Grašo - 6 Galerija

I službeno je potvrđena vijest da Danijela Martinović i Petar Grašo već neko vrijeme ne žive zajedno.

Vijest da su Danijela Martinović i Petar Grašo prekinuli vezu nakon što su zajedno proveli više od 24 godine odjeknula je u domaćim medijima, a informaciju da već neko vrijeme žive odvojeno potvrdila je i njegova voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović "Ostat ću uvik isti..." Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga", rekla nam je Martina.

Danijela i Petar slovili su kao jedan od omiljenih i najstabilnijih parova na domaćoj sceni, a zajedno su proveli više od 24 godine. Detalje iz privatnog života nikada nisu voljeli previše otkrivati javnosti, o svojoj su ljubavi govorili u rijetkim prilikama, baš kao što su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti.

Njihova ljubavna priča počela je prije više od 24 godine, a upoznali su se kada su im pjevačke karijere bile na vrhuncu te ostali zajedno sve do danas. Njihov prvi susret dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije počela je njihova ljubavna veza.

Pred oltar se nikada nisu odlučili otići i izgovoriti jedno drugome sudbonosno da, no uvijek su djelovali kao skladan i zaljubljen par, koji je u nekim prilikama i surađivao. Nekoliko su puta izjavili kako njihovoj vezi nije potreban brak da bi ostali jedno pored drugoga.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) +0 Petar i Danijela na pozornici (Foto: Dnevnik.hr) Zanimljivosti Upoznali su se na Dori davne 1995. godine, pred oltar nikad nisu htjeli stati, a za to su imali svoj razlog i objašnjenje

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Danijela na pozornici (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović pjeva (Foto: Dnevnik.hr) +8 Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Danijela Martinović i Petar Grašo više nisu zajedno, ljubavi je došao kraj nakon više od 20 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene