I službeno je potvrđena vijest da Danijela Martinović i Petar Grašo već neko vrijeme ne žive zajedno.

Galerija Petra Grašo, Danijela Martinović (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Petar Grašo, Danijela Martinović (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Danijela Martinović i Petar Grašo +16 Danijela Martinović i Petar Grašo

Vijest da su Danijela Martinović i Petar Grašo prekinuli vezu nakon što su zajedno proveli više od 24 godine odjeknula je u domaćim medijima, a informaciju da već neko vrijeme žive odvojeno potvrdila je i njegova voditeljica komunikacija Martina Podgorski.

Vezani članci Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović pred kamerama In Magazina riješila se jednog straha: ''Ovo je jedno od neopisivih iskustava'' Danijela Martinović Grašo za vjenčanje odabrao istu crkvu u kojoj se udavala i Danijela, njen brak s našim dobro poznatim pjevačem bio je tajna čak tri godine!

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga", rekla nam je Martina.

Danijela i Petar slovili su kao jedan od omiljenih i najstabilnijih parova na domaćoj sceni, a zajedno su proveli više od 24 godine. Detalje iz privatnog života nikada nisu voljeli previše otkrivati javnosti, o svojoj su ljubavi govorili u rijetkim prilikama, baš kao što su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti.

Njihova ljubavna priča počela je prije više od 24 godine, a upoznali su se kada su im pjevačke karijere bile na vrhuncu te ostali zajedno sve do danas. Njihov prvi susret dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije počela je njihova ljubavna veza.

Pred oltar se nikada nisu odlučili otići i izgovoriti jedno drugome sudbonosno da, no uvijek su djelovali kao skladan i zaljubljen par, koji je u nekim prilikama i surađivao. Nekoliko su puta izjavili kako njihovoj vezi nije potreban brak da bi ostali jedno pored drugoga.

Upoznali su se na Dori davne 1995. godine, pred oltar nikad nisu htjeli stati, a za to su imali svoj razlog i objašnjenje Danijela Martinović i Petar Grašo Danijela Martinović i Petar Grašo Danijela Martinović i Petar Grašo +12 Danijela Martinović i Petar Grašo

Danijela Martinović i Petar Grašo više nisu zajedno, ljubavi je došao kraj nakon više od 20 godina Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Danijela na pozornici (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) +12 Danijela Martinović pjeva (Foto: Dnevnik.hr)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju