Danijela Martinović i Petar Grašo prekinuli ljubavnu vezu, voljeli su se više od 20 godina.

Galerija Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Danijela na pozornici (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) +13 Danijela Martinović pjeva (Foto: Dnevnik.hr)

Nakon više od 20 godina ljubavi jednog od najdugovječnijih parova na našoj estradi, između Danijele Martinović i Petra Graše došao je kraj.

Vezani članci Danijela Martinović Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije Petar Grašo i Danijela Martinović Danijela je jednom prilikom pričala o imenima djece koju želi imati s Grašom, a tada je priznala i da bi voljela nešto što se ipak nije ostvarilo

Tu je vijest za Story potvrdio izvor blizak 49-godišnjoj Danijeli i 45-godišnjem Petru koji navodno već neko vrijeme više ne žive zajedno.

Upravo su oni slovili kao jedan od omiljenih parova na domaćoj sceni, a zajedno su proveli više od 24 godine. Detalje iz privatnog života nikada nisu voljeli previše otkrivati javnosti, o detaljima svoje ljubavi govorili su u rijetkim prilikama baš kao što su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti.

Jedna od posljednjih iznimki bio je njezin koncert u Lisinskom krajem 2019. godine na kojem su zajedno na pozornici zapjevali pjesmu "Najdraže moje" i oduševili cijelu dvoranu.

"Prije svega, lijepo nas je vidjeti, meni je lijepo vidjeti Danijelu i Danijelu mene jer se najčešće samo na bini viđamo koliko smo na putu'', rekao je tada Petar za IN Magazin.

''Jako puno godina smo zajedno i odlučili smo da ne petljamo karijere koliko je to moguće jer smo zapravo i počeli jer smo bili odvojenih karijera. I to radimo u nekakvim zaista posebnim prilikam'', dodala je tada Danijela za kamere IN Magazina.

Danijela i Petar zasad se nisu službeno oglasili niti komentirali kraj svoje dugogodišnje ljubavi. 

  Zanosna Hrvatica odlazi u SAD po krunu Miss Universe svijeta, a nacionalna haljina mami uzdahe! Mirna Naiia Marić Mirna Naiia Marić - 7 Mirna Naiia Marić - 6 +11 Mirna Naiia Marić - 5

Iznenada preminuo naš nagrađivani glumac i redatelj Saša Anočić, imao je 52 godine Saša Anočić Saša Anočić Saša Anočić +2 Saša Anočić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju