Trenutak pun ljubavi

Danijela Martinović objavila blagdansku fotku u zagrljaju najvažnije osobe, odmah će vam biti jasno na koga je tako vesela!

Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 1 Mario Poje/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Danijela Martinović - 1 Galerija

Danijela Martinović je na Instagramu čestitala Badnjak fotografijom na kojoj pozira sa svojim roditeljima.

Pjevačica Danijela Martinović blagdane provodi sa svojim roditeljima, majkom Ivankom i ocem Ivanom.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

Na Instagramu je objavila njihovu veselu zajedničku fotografiju, uz koju je svojim obožavateljima čestitala Badnjak.

"Samo jedno mjesto je Dom - Ljubav. Na dobro Vam došao Badnji Dan", napisala je Danijela u opisu fotke na kojoj sjedi u krilu svojeg oca, koji je nasmijan od uha do uha, pa je jasno od koga je pjevačica naslijedila vedri karakter.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

"Predivna fotka puna ljubavi", "Uživaj u toplom zagrljaju svoga oca i dragom osmijehu majke", "Vječita ljubav, sigurnost i toplina", pisali su joj obožavatelji koje je raznježio prizor.

Danijela ima i mlađu sestru Izabelu, koja je također pjevačica , a njihovi roditelji su jednom prilikom ispričali kakve su bile kao djeca.

"Izabela izuzetno dobra. Danijela izuzetno zločesta! Ne zločesta, živa, živa. Nema mene deset minuta, ona je organizirala susjede, skačite po kaučima, radite ovo, radite ono, i onda: 'Biži, dolazi mama!', a Izabela: 'Nemoj me sramotit, Danijela!' prisjetila se mama Ivanka prošle godine za IN Magazin.

Tata Ivan je tada otkrio i na koga je Danijela uvijek tako vesela, sretna i nasmijana.

"Dosta na mamu, a evo, i tata nije daleko", rekao je smijući se.

Inače, Danijela je nedavno odlučila i progovoriti o svojem privatnom životu i emocijama nakon što su ona i Petar Grašo prekinuli ljubavnu vezu dugu 26 godina.

U intervjuu koji je dala za magazin Gloria osvrnula se na nove početke u svojem životu i otkrila je što joj je najviše pomoglo u teškim trenucima.

"Ne možete mimoići trenutak koji je neizbježan", izjavila je tada.

Dotad se u medijima nije oglašavala na tu temu, čak ni nakon što se pročulo da je Petar u vezi s Hanom Huljić, i to navodno od ovog ljeta. Danijela ih je oboje prestala pratiti na Instagramu, a obrisala je i sve zajedničke fotografije s pjevačem.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives skinula sve sa sebe pa objavila fotku, pogled na svu njezinu raskoš zaklonio je samo jedan detalj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene