senzacija u crvenom

Pokazala novu figuru nakon što ju je suprug po tko zna koji put prevario, u ultra-kratkoj haljinici izgleda bolje no ikada!

Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney (Foto: Profimedia) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Galerija

Coleen Rooney je u Manchesteru spremno stala pred fotografe te je pokazala vitku figuru, a britanski mediji raspisali su se da izgleda bolje nego ikada.

Supruga nogometaša Waynea Ronneyja, 35-godišnja Coleen, zablistala je ovih dana na jednom modnom događaju u Manchesteru. Vidno raspoložena, Coleen se pojavila pred fotografe u pripijenoj crvenoj ultra-kratkoj haljinici.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 5 Brak pun problema Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

Britanski mediji odmah su se raspisali kako je Rooneyjeva supruga skinula nekoliko kilograma te da izgleda bolje no ikada. Haljina koju je izabrala pristaje joj kao salivena, a Coleen je spremno nasmiješena pozirala fotografima.

Prije samo nekoliko mjeseci ponovno se našla na meti tabloida nakon što ju je bivši nogometaš prevario po tko zna koji put. Proteklog ljeta isplivale su fotografije i snimke na kojima se Wayne zabavlja s tri 21-godišnjakinje u klubu i hotelskoj sobi u Manchesteru, a iako je ispočetka poricao preljub, potvrdio ga je javnom isprikom supruzi i njihovoj djeci te nogometnom klubu Derby County koji trenira.

"Napravio sam pogrešku. Otišao sam na privatnu zabavu s dvojicom prijatelja i volio bih se ispričati svojoj obitelji i klubu za fotografije koje kruže i želim krenuti dalje od toga", kazao je Rooney za Sky News. Njegov posljednji preljub nije komentirala, no jednom je prilikom objasnila zašto mužu pruža toliko šansi.

"Vjerojatno neki misle da sam glupa jer ću ostati u braku. Nisam glupa, znam misliti svojom glavom, a moj je brak nešto oko čega se želim potruditi i raditi na njemu. I prije nego što počnu naslovi po novinama – ne, nisam Waynea primila natrag jer on nikad nije ni otišao", napisala je onda između ostalog. Istaknula je da ga voli, jer se u suprotnom ne bi ni trudila.

Inače, Wayne i Coleen poznaju se od 12. godine, a vezu su započeli kao 16-godišnjaci. Već na početku veze nogometaš je svoju današnju suprugu varao s prostitutkama, a njegov prvi preljubnički skandal procurio je u javnost dok još nisu bili u braku, 2004. godine. Nogometaš je i prethodne afere ispočetka poricao, ali na kraju ih je ipak priznao.

Dežurni kritičari kažu da Coleen ne zna raditi ništa osim biti supruga nogometaša, pa se ne želi rastati i ostati bez Wayneova bogatstva. Vrijednost njegove imovine procjenjuje se na 160 milijuna dolara, a kao trener zarađuje plaću od oko 2,6 milijuna funti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner Celebrity Sin Ane Rucner i Vlade Kalembera gestom oduševio javnost: "Tata i ja smo ponosni što te imamo takvog dobrog!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Kekez Frano Kekez - 2 Frano Kekez - 6 Frano Kekez - 7 +5 Frano Kekez - 3 Celebrity Frano bez dlake na jeziku o ostalim kandidatima MasterChefa i članovima žirija: "Pravi je gad!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene